Skip to main content

Agenţia Storience deschide un birou la Londra

 
_Adriana Stefan Liute
_Adriana Stefan Liute

_Adriana Stefan Liute

Publicitate

Agenţia de branding Storience, lansată în urmă cu doi ani de Ştefan şi Adriana Liuţe, se extinde în plan internaţional prin deschiderea unui birou la Londra la finalul lunii septembrie 2014.

Adriana Liuţe, Managing Partner Storience: „Marea Britanie e cea mai dezvoltată piaţă de branding din Europa şi ne-am dorit mereu să activăm acolo. Clientul pentru care am lucrat a fost foarte mulţumit de noi şi ne-a încurajat să deschidem un birou local. Pentru a deservi cu succes clienţii britanici e important să luăm pulsul pieţei locale, aşa că înfiinţarea unui birou Storience la Londra ni s-a părut o decizie firească”,

Storience are deja un reprezentant local în Marea Britanie. Din rolul de Client Service Director, Ioana Jago se ocupă cu atragerea de clienţi noi, dar şi la gestionarea relaţiilor cu aceştia. Ioana lucrează în marketing de 12 ani, dintre care ultimii 8 în Londra, şi a gestionat numeroase proiecte de rebranding din postura de client.

Ştefan Liuţe, Strategy Director Storience: „Ne-am dorit mult această experienţă internaţională pentru că ea ne ajută să creştem şi să evoluăm profesional. Credem că atunci când faci ce îţi place şi faci bine, succesul financiar vine de la sine”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus