Skip to main content

Antena 3 a rămas doar cu nominalizarea Emmy. Postul nu a obţinut premiul

 
In premiera
In premiera

In premieraPostul de ştiri Antena 3 nu a reuşit să câştige premiul Emmy, rămândând doar cu o nominalizare în categoria Current Affairs pentru materialul "Lungul drum spre casă" realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".

Publicitate

Premiul la categoria în care a fost nominalizată şi Antena 3 a revenit Canadian Broadcasting Corporation, pentru un material despre Bangladesh.

Nominalizarea la celebra competiţie internaţională a fost anunţată în prima parte a lunii august.

Iată cum a anunţat postul de ştiri că nu a câştigat premiul Emmy:

"O noua recunoaştere internaţională pentru Antena 3, la Gala premiilor Emmy. Postul nostru de televiziune a fost nominalizat la cea mai importantă categorie din concurs - Current Affairs - pentru reportajul "Lungul drum spre casa" al echipei "În premieră"."

Înainte de a prezenta experienţa realizatorilor materialului nominalizat la Emmy, anuntul Antena 3 prezinta experienta directorului Mihai Gadea la Gala de la New York:

"(...)Am avut ocazia ca mai multe minute, minute bune, să mă pot intreţine cu cel care este cel mai mare realizator de talk-showuri din istorie. E vorba de Larry King. M-a uluit, pur şi simplu, interesul lui pentru cineva ca mine, care venea din România. M-a uluit modestia lui şi faptul că era, cu adevarat, interesat de discuţie, de România. Mi-a cântat un cantec, pe care l-a auzit în urma cu mulţi ani de zile în care, la un moment dat, aparea în refren "România, România". Mi-a promis ca, pe viitor, ia în serios varianta de a veni în România, de a vorbi tinerilor despre cea mai frumoasă profesie din lume, despre jurnalism".

Carmen Avram, citata de Antena 3:

"Pentru noi ziua de azi a fost încununarea vieţii noastre profesionale de până acum. Este cea mai mare performanţă la care am ajuns, iar faptul ca nu am luat un Emmy nu înseamnă o înfrângere. Faptul ca am fost la Emmy in aceasta seara impreuna cu tot ceea ce inseamna jurnalism de prestigiu urias de notorietate mondiala, faptul ca am fost printre cei 4 nominalizati de pe tot pamantul... au fost sute de televiziuni din o suta si ceva de tari care au incercat sa obtina o nominalizare si care nu au obtinut. (...)".

Nominalizarea Antenei 3 la Emmy International nu este o premieră pentru România. Pro TV a primit până acum trei nominalizări - în 2007 (materialul "Tibetani la graniţa chineză"), 2008, cand a si castigat (trei reportaje din campania "Tu stii ce mai face copilul tau?"), respectiv 2013 (campania "România sub zapadă").

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ana Ana
    pt. cel ce semneaza SEPTIMIU.
    Mai omule constat ca esti de-a dreptul penibil in ceea ce scrii. Ce legatura are Basescu cu acordarea premiilor Emy ? Cat priveste faptul ca razi de un anumt defect fizic al cuiva imi dovedeate inca odata ca esti un om de nimic. Poate,, maine, ti se intampla si tie un accident,sau o alta nenorocire care iti poate afecta integritatea fizica sau mentala. Cum te vei simti atunci cand altii iti vor pune porecle legate de aceasta ? Spune aici, mai om neispravit ce esti...
  • Ana Ana
    Carmen Avram ar trebui sa se intoarca la Pro tv sau la un alt post si nu sa stea in aceasta cloaca formata de niste pupinncuristi gen Badea, Gadea, Grecu, Ciuvica, Dumitrescu & comp. care se lauda tot timpul si care incerca zi si noapte sa spele creierele romanilor.
  • Tabloidus Tabloidus
    Adevarat :)))
  • fin OBSERVATOR fin OBSERVATOR
    Nu-i nimic! Antenişti nu fiţi trişti! România are totuşi un reprezentant (de seamă) şi la premiul Emmy! Acesta este PRO TV! Logic, nu? Cei mai buni la audienţe sunt îndreptăţiţi şi la premiile Emmy! Cu sau fără Segall & CO! ;-)
  • nadia nitov nadia nitov
    Adil- corect! hahahahahahahaha! de la basistii de la emmy li se trage! :)
  • Un jurnalist de "investigatii" Un jurnalist de "investigatii"
    ...
  • Septimiu Septimiu
    Sinistru Basescu asta... Cum minte el occidentul, aia chiar decisesera ca Antena 3 merita premiul pana si-a bagat chioru coada. Piei Satana! Pastorul rules!
  • Mihai Mihai
    Respect Carmen Avram! Sincer imi pare sincer rau ca a plecat la un post de nimic. La ProTv eta valorificata Carmen in sine pt nominalizare nu postul Tv la fel cum au facut cei de la ProTv cand au laudato pe Paula Herlo pentru premiul Emmy CASTIGAT :)
  • goji goji
    Putin respect, va rog!
  • alex alex
    Si le spala cu mult succes, dupa audienta pe care o au.
    Varsta medie a publicului lor tinta e mai mare de 60 de ani. Nu cred ca au urmarit multi dintre ei premiile ProTV din trecut. Ce li se spune la A3 aia e, altceva nu exista.
  • Ted Ted
    Felicitari Carmen Avram! O nominalizare la Emmy este un premiu in sine.
    "Recunoasterea internationala a Antenei 3" ...imi vine sa rad. La Emmy se evalueaza strict materialele (productiile de televiziune), nimic altceva. Canalul pe care se difuzeaza nu conteaza, nu este luat in considerare. Materialul lui Carmen putea fi difuzat pe Taraf sau pe Etno sau la o televiziune din Rep Moldova si ar fi obtinut acelasi lucru.
  • haplea haplea
    :)))))))))))))))))))) corect :D
  • Cristina Cristina
    Antenele nu au fost si nu vor fi niciodata in stare sa revolutioneze media! Preiau formate si vedete lansate cu succes de ProTv.
    Asa si cu Carmen Avram. La ProTv a invatat meserie! Ce face ea la "In premiera" e la fel cu ce facea la "Romania, te iubesc!"
    Dar acum a intrat in cloaca cu sotul ....
  • Adil Adil
    Basescu si basistii de la Emmy sunt de vina pentru asta (scuze, nu pot sa ma abtin)
  • haplea haplea
    Carmen Avram e sotia lui Adrian Ursu?????????? Pfi.... iacs... gretos.. Incredibil! Ce diferenta de comportament intre cei doi.. Nu mai zic de diferenta de profesionalism. Carmen Avram nota 10. Adrian Ursu, un terorist media de nota 4 tras de urechi...

Trimite un comentariu

sus