Skip to main content

Antena 3 a rămas doar cu nominalizarea Emmy. Postul nu a obţinut premiul

 
In premiera
In premiera

In premieraPostul de ştiri Antena 3 nu a reuşit să câştige premiul Emmy, rămândând doar cu o nominalizare în categoria Current Affairs pentru materialul "Lungul drum spre casă" realizat de echipa "În premieră cu Carmen Avram".

Publicitate

Premiul la categoria în care a fost nominalizată şi Antena 3 a revenit Canadian Broadcasting Corporation, pentru un material despre Bangladesh.

Nominalizarea la celebra competiţie internaţională a fost anunţată în prima parte a lunii august.

Iată cum a anunţat postul de ştiri că nu a câştigat premiul Emmy:

"O noua recunoaştere internaţională pentru Antena 3, la Gala premiilor Emmy. Postul nostru de televiziune a fost nominalizat la cea mai importantă categorie din concurs - Current Affairs - pentru reportajul "Lungul drum spre casa" al echipei "În premieră"."

Înainte de a prezenta experienţa realizatorilor materialului nominalizat la Emmy, anuntul Antena 3 prezinta experienta directorului Mihai Gadea la Gala de la New York:

"(...)Am avut ocazia ca mai multe minute, minute bune, să mă pot intreţine cu cel care este cel mai mare realizator de talk-showuri din istorie. E vorba de Larry King. M-a uluit, pur şi simplu, interesul lui pentru cineva ca mine, care venea din România. M-a uluit modestia lui şi faptul că era, cu adevarat, interesat de discuţie, de România. Mi-a cântat un cantec, pe care l-a auzit în urma cu mulţi ani de zile în care, la un moment dat, aparea în refren "România, România". Mi-a promis ca, pe viitor, ia în serios varianta de a veni în România, de a vorbi tinerilor despre cea mai frumoasă profesie din lume, despre jurnalism".

Carmen Avram, citata de Antena 3:

"Pentru noi ziua de azi a fost încununarea vieţii noastre profesionale de până acum. Este cea mai mare performanţă la care am ajuns, iar faptul ca nu am luat un Emmy nu înseamnă o înfrângere. Faptul ca am fost la Emmy in aceasta seara impreuna cu tot ceea ce inseamna jurnalism de prestigiu urias de notorietate mondiala, faptul ca am fost printre cei 4 nominalizati de pe tot pamantul... au fost sute de televiziuni din o suta si ceva de tari care au incercat sa obtina o nominalizare si care nu au obtinut. (...)".

Nominalizarea Antenei 3 la Emmy International nu este o premieră pentru România. Pro TV a primit până acum trei nominalizări - în 2007 (materialul "Tibetani la graniţa chineză"), 2008, cand a si castigat (trei reportaje din campania "Tu stii ce mai face copilul tau?"), respectiv 2013 (campania "România sub zapadă").

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sicGal sicGal
    Carmen Avram este singurul transfer de success de la Pro la Intact. Transfer datorat nu abilitatilor manageriale ale conducerii trustului, ci presiunilor facute la domicilul conjugal de sot, marele ziarist de renume mondial si galactic, Adrian Ursu.
    Creierele cenusii din turnul intact au crezut ca vor avea acelasi success cand i-au cerut lui alice Dumitrescu sa-si convinga sotu' sa se mute la Intact. Ceea ce doamna a si facut, dar Brenciu nu pare sa confirme. Daca o da in bara si cu prezentarea dansatorilor (sanse mari, fiind vorba de un "direct", unde intact nu prea exceleaza), mi-e mila de cei care au luat decizia transferurilor.
  • Submarin Submarin
    Pai de ce nu ii nominalizeaza si pe cei de la B1, Realitatea, Raitaru, Digi etc.? Ce acrii sunt strugurii, inclusiv pentru saitul asta!
  • iche iche
    A3... ce pot sa zic... S-au laudat mai toata saptamana cu performanta lor de parca nimeni nu a mai reusit performanta lor.Pro TV are un Emmy si alte 3 nominalizari, si nu se lauda atat pe cat o fac antenistii. Spala creierele telespectatorilor
  • popaduhu popaduhu
    acu o sa ne asasineze cu poze cu gidele + realizatori neimportanti. basca ca vor fi stiri pina saptamina viitoare cu realizarea...
  • haplea haplea
    Materialele realizate de catre Carmen Avram sunt de nota 10. Pacat sa sunt vampirizate de Gadea&Compania, si folosite ca propaganda si umplutura pt. lipsa de deontologie si de etica din Antena3. Carmen Avram ar merita sa lucreze cu un brand mai curat, gen Digi24 sau Protv
  • geo geo
    Si au batut atita drum, pina in America si inapoi, atitia "jurnalisti" de pomana...doar ptr o nominalizare...care onoreaza A 3, pina la urma...

Trimite un comentariu

sus