Skip to main content

Realitatea Media renunţă la serviciile agenţiei lui Cristian Burci. Rareş Bogdan: "trebuiau să plătească 200.000 de euro""

 
logo realitatea 2
logo realitatea 2

logo realitatea 2

Publicitate

ACTUALIZARE: Rareş Bogdan, director editorial Realitatea.net, a declarat pentru Paginademedia.ro că regia lui Cristian Burci trebuia să plătească 200.000 de euro la semnarea contractului. Ce spune Rareş Bogdan, în articol.

SC Realitatea Media SA anunţă întreruperea colaborării cu Agenţia Grafitti Blue SRL, începând cu 1 octombrie, pentru vânzarea de publicicitate pe site-ul realitatea.net.

Compania controlată de Cristian Burci administra portofoliile de publicitate ale mai multor site-uri, printre care primatv.ro, realitatea.net, playtech.ro şi lyla.ro.

Motivul denunţării contractului îl constituie neîndeplinerea obligaţiilor ce îi reveneau agenţiei, prin neplata ratelor prevăzute prin contract. Vânzarea spaţiilor de publicitate de pe realitatea.net se va face prin regia proprie.

Rareş Bogdan, director editorial Realitatea.net, a declarat pentru Paginademedia.ro că regia lui Cristian Burci trebuia să plătească 200.000 de euro către Realitatea Media.

Rareş Bogdan,director editorial Realitatea.net, pentru Paginademedia.ro:

"Pentru început, trebuiau să ne dea 200.000 de euro, la semnarea contractului. Constractul s-a semnat acum o lună, dar nu au făcut nicio plată. Contractul total era pe un an şi patru luni, pentru 1,07 milioane de euro, dintre care 200.000 la semnarea contractului. Acum urma încă o rată.

Mie îmi pare rău. Sunt amic cu Cristian Burci, dar aici este vorba de business. Vom rămâne amici"

Cine se va cupa de vânzare site-ului realitatea.net? "O vom face noi, direct", a declarat Rareş Bogdan.

CONTEXT. Colaborarea dintre firma lui Burci şi Realitatea Media a durat doar o lună, începând cu 1 septembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Graffiti Blue este o agenţie parte a grupului BBDO, controlat de omul de afaceri Cristian Burci şi condusă de Ştefan Onică.

Până la 1 septembrie, publicitatea de pe Realiatatea.net a fost gestionată de firma lui Dragoş Stanca, Q2M Interactive Advertising (companie care, în iulie 2012, a fuzionat cu reţeaua internaţională ThinkDigital).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PRO EUTANASIA PRO EUTANASIA
    V-aţi furat hoţ pe hoţ! Sau cu alte cuvinte: hoţii strigă hoţul!
    Dar angajaţilor pe care i-aţi dat afară de la Realitea şi nu le-aţi mai plătit ultimele salarii, nu le plângeţi de milă, hoţilor?
    Foarte bine v-a făcut Burci!

    PS. M-aş mira ca Guşă şi Rareş Bogdan să nu-şi fi luat salariul! Altfel nu-mi explic de ce angajaţii nu şi-au primit banii!
  • Gigi Gigi
    Ce nu inteleg eu, este în ce calitate vorbeste Rares Bogdan. Omul e realizator de emisiuni si director de marketing simultan, ca nu pricep. Poate mă lămurește autorul articolului.
  • Costin Gîtlej Costin Gîtlej
    Poate de asta nu au plătit salariile în Realitatea? A doua zi de întîrziere deja. Şi nimeni nu le spune nimic angajaţilor......
  • Oscar Oscar
    Un pacalici i-a dat teapa altui pacalici. Burci vs Gusa 1-0. Simplu! Ce te faci insa ca se aude ca oamenii de la Realitatea Tv nu si-au luat salariile ieri si nici azi?! Asa o fi?

Trimite un comentariu

sus