Skip to main content

AUDIENŢE. Dansează printre stele, bătută de "durii" Stallone şi Schwarzenegger. Debutul emisiunii de pe Antena 1, mult în urma Pro TV

 
danseaza printre stele
danseaza printre stele

Danseaza printre stele

Publicitate

Prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare. Emisiunea de patru ore prezentată de Horia Brenciu s-a intersectat cu două filme de pe Pro TV: Testul suprem, cu Schwarzenegger şi Stallone şi Kill Bill.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

Pe durata întregii emisiunii, Dansează printre stele a fost la distanţă de Pro TV pe toate cele trei targeturi. Diferenţa cea mai mare a fost pe publicul comercial. Cifrele, în articol.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, cel cu Stallone şi Schwarzenegger. Pe primul film, Pro TV avea, la nivel naţional, o medie de aproape 2,3 milioane de români, iar Dansez printre stele - 1.17 milioane. La oraşe, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, 756.000 la  Antena 1. La comercial, diferenţa pe primul film a fost şi mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro, 310.000 la Dansează.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30):

NAŢIONAL. Pe cele patru ore de difuzare, Dansează printre stele a fost urmărită de peste un milion de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea aproape 1,7 milioane de telespectatori, cu filmele Testul suprem şi apoi Kill Bill vol 1.

URBAN. La oraşe, prima difuzare Dansează printre stele a atras 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul comercial. Astfel, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani.

Pe acelaşi interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.696.000 9,2 21,8
2 Antena 1 1.006.000 5,4 12,9
3 Kanal D 762.000 4,1 9,8
4 Prima TV 514.000 2,8 6,6
5 Antena 3 464.000 2,5 6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), în mediul URBAN:

[table id=1807/]

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 623.000 12,4 31,2
2 Antena 1 297.000 5,9 14,9
3 Prima TV 133.000 2,6 6,6
4 Kanal D 117.000 2,3 5,9
5 National TV 82.000 1,6 4,1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Don Don
    Draga Danny... pentru ca tu esti sportiv citeste "steaua" vs "dinamo" ca sa intelegi de ce oamenii se "cearta" (exemplu dat doar pe ura dintre fani)
  • andrei andrei
    Cand banii pe care i-a facut sunt furati normal ca te bucuri ca vezi acum ii pierde.
  • Danny Danny
    Vad aici multa lume ca se bucura de acest esec al Antenei cu mult asteptata lor emisiune si n-am prea reusit sa inteleg ce castiga aceia care intampina cu bucurie orice date de audienta in defavoarea Antenei 1 (cu exceptia situatiei in care vorbim de postaci).
    Eu sunt un simplu telespectator si un cititor fidel al acestui site, nu tin cu niciunii, nu sunt angajat nicaieri, dar parerea mea ar putea conta:
    N-am urmarit nici filmul de pe Pro, m-am uitat putin, de curiozitate, la emisiunea de pe A1, nu m-a atras foarte tare, ca sa fiu sincer (eu sunt mai mult cu sportul). Si nu ma intereseaza pe ce post e, daca o emisiune imi place, ma uit la ea si atat.
    Poate ca dupa 13 sezoane de Dansez pentru tine , lumea s-a cam plictisit de emisiunile cu dansatori. E bine ca Danseaza printre stele se axeaza mai mult pe dans si nu pe partea emotionala, ca la Pro TV, dar tare mi-e ca formatul asta a sosit prea tarziu in Romania (din cate am citit, se bucura de mare succes peste hotare),
    Intr-adevar, vedetele nu sunt toate niste nume usor de recunoscut, in special din randul baietilor. Dintre fete, as zice ca toate sunt cunoscute.
  • Mihai Mihai
    Nu mai comentez cele mentionate mai sus, am ramas stupefiat de final, sau care final , unde-i clasamentul ??? ceva s-a intamplat si este jenant, toti concuresti erau siderati nu intelegeau ce se intampla, cei care au dat sms contra cost ce sa inteleaga din faza asta ??? prezentatorii nu erau informati ca nu exista clasamnet in afara de Brenciu care incerca din rasputeri sa dreaga situatia. Intelegeam sa se intample astfel de faze inainte ca echipa de la pro sa migreze cu tot cu purcel dar acum parca nu sunt ei, unde este clasamentul ?????
  • eu eu
    1. faptul ca au 'furat' vedete, a indepartat telespectatorii, si nu i-a adus pe fanii Pro.
    2. toti fanii A1 care se uita la Acces Direct nu se uita la show-rile de prime-time pentru ca nu sunt cu manele/manelisti.
    3. Lumea s-a saturat de pseudo-vedetele A1.
    4. XFactor are un mare dezavantaj - ca se reia duminica seara si multi prefera sa se uite la Voce vineri si la reluare XF duminica. Poate daca aduna audientele le iese ceva ceva,
  • eu eu
    1. faptul ca au 'furat' vedete, a indepartat telespectatorii, si nu i-a adus pe fanii Pro. toti fanii A1 care se uita la Acces Direct nu se uita la show-rile de prime-time pentru ca nu sunt cu manele/manelisti. Lumea s-a saturat de pseudo-vedetele A1.XFactor are un mare dezavantaj - ca se reia duminica seara si multi prefera sa se uite la Voce vineri si la reluare XF duminica. Poate daca aduna audientele le iese ceva ceva,
  • Andrei Andrei
    :))))) Ma mai uit din cand in cand la audiente si am observat ceva
    Antena 3 pe comercial este varza....adica cei ce conteaza nu se uita...?? atunci !?@^#&$*?? cine se uita ?
  • ev ev
    mie mi s-a parut ca e platoul de la capatos. si ar fi chiar tragic sa fie asa.
  • ev ev
    nu este nici un snobism. de aia mi-am cumparat televizor hd sa ma uit la productiii hd. nu ai hd, imi pare rau, sunt altii care au.
  • Johnny Johnny
    Am incercat sa ma uit la "Dansez", nu m-a satisfacut, am incercat sa ma uit la filmul de la Pro, nu m-a satisfacut, m-am uitat la SuperOne, m-a satisfacut:)))
  • poetul penal poetul penal
    La Antena 1 e mare saracie
    Plange sifonul Felix de la puscarie
    Nu se vad semne de reabilitare
    Camelia inchide, Mona-i gata de plecare
    Asa se-ntampla cand patronu-i turnator
    Asa se-ntampla cand antenistu-i ciorditor
    Reusesc sa scarbeasca un intreg popor
    Am facut aceasta piezie de rahat
    Ca sa fie pe gustul tau, antenist ratat
  • banu manta banu manta
    Emisiunea era sortita esecului din momentul in care s-a facut alegerea "stelelor".

    Speak si Muneer sunt vedete?!? Nici google nu stie prea bine cine sunt. Sau Vladimir Draghia, Nicolai Tand, Mihai Ristea? Sau de fapt toti cu 2-3 exceptii.
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    cea mai ieftina emisiune e te cunosc de undeva=50000 euro/editie
  • oare oare
    Documenteaza-te, Mone Segall a plecat din protv in mai 2014 dupa romanii au talent
  • OARE OARE
    Prietene, Mona Segall a plecat din ProTv dupa romanii au talent, undeva prin Mai 2014, daca ai ceva statistici dupa luna iunie-iulie. Daca tot esti platit sa postezi macar nu mai dezinforma ;)

Trimite un comentariu

sus