Skip to main content

AUDIENŢE. Dansează printre stele, bătută de "durii" Stallone şi Schwarzenegger. Debutul emisiunii de pe Antena 1, mult în urma Pro TV

 
danseaza printre stele
danseaza printre stele

Danseaza printre stele

Publicitate

Prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare. Emisiunea de patru ore prezentată de Horia Brenciu s-a intersectat cu două filme de pe Pro TV: Testul suprem, cu Schwarzenegger şi Stallone şi Kill Bill.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

Pe durata întregii emisiunii, Dansează printre stele a fost la distanţă de Pro TV pe toate cele trei targeturi. Diferenţa cea mai mare a fost pe publicul comercial. Cifrele, în articol.

Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, cel cu Stallone şi Schwarzenegger. Pe primul film, Pro TV avea, la nivel naţional, o medie de aproape 2,3 milioane de români, iar Dansez printre stele - 1.17 milioane. La oraşe, 1,3 milioane de oameni se uitau la film, 756.000 la  Antena 1. La comercial, diferenţa pe primul film a fost şi mai mare: 826.000 la filmul de pe Pro, 310.000 la Dansează.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30):

NAŢIONAL. Pe cele patru ore de difuzare, Dansează printre stele a fost urmărită de peste un milion de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea aproape 1,7 milioane de telespectatori, cu filmele Testul suprem şi apoi Kill Bill vol 1.

URBAN. La oraşe, prima difuzare Dansează printre stele a atras 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul comercial. Astfel, show-ul prezentat de Horia Brenciu pe Antena 1 a avut o medie de aproape 300.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani.

Pe acelaşi interval, la Pro TV se uitau 620.000 de telespectatori din acest target.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.696.000 9,2 21,8
2 Antena 1 1.006.000 5,4 12,9
3 Kanal D 762.000 4,1 9,8
4 Prima TV 514.000 2,8 6,6
5 Antena 3 464.000 2,5 6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), în mediul URBAN:

[table id=1807/]

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 5 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.30), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 623.000 12,4 31,2
2 Antena 1 297.000 5,9 14,9
3 Prima TV 133.000 2,6 6,6
4 Kanal D 117.000 2,3 5,9
5 National TV 82.000 1,6 4,1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tele7abc Tele7abc
    Bravo Dan Liutic!!! Bine scris...
  • Tele7abc Tele7abc
    Felicit Antena1 pentru curaj, caci de curaj ai nevoie ca sa iesi cu asa ceva pe post...;)
  • Afi Afi
    Sunt complet de acord, în special cu comentariul despre Jojo. De fiecare dată când deschidea gura, îmi venea să urlu. Mi s-a părut și foarte falsă.
  • Tele7abc Tele7abc
    Tin minte un monent de acum cca 10 ani. ProTv a intrat in revizie tehnica pe la 2 dimineata, si a fost lider cu barele de revizie... Nu uitati: televiziunea face vedete, nu vedetele televiziunea... Forzza Dan Diaconescu!!!! U rulles man!
  • p4rA p4rA
    Prietene , nu o sa iti explic cuvant cu cuvant ce am vrut sa zic , dar o sa iti raspund zicandu-ti doar atat :
    - Mai uitate odata la link-ul ala care l-ai postat mai sus ... Ce de acolo ti se pare ca seamana cu ce a fost pe Antena1 aseara ? ... Crede-ma ca te faci de ras singur ... nu mai venii cu argumente din astea.
  • alex alex
    Ce ma?Tu nu stii ce vorbesti.Fara Mona si Sarbu au scos un profit mult mai mare anul asta.Citeste aici bluemoon1234:http://www.paginademedia.ro/2014/05/raport-profitul-operational-al-pro-tv-de-peste-patru-ori-mai-mare-decat-in-2013-ce-venituri-a-avut-compania-in-primul-trimestru/
  • Tiberiu Cazacioc Tiberiu Cazacioc
    Cu programele TV, pe o piata ca in Romania, este ca in preferintele electorale. Nu este usor sa iei programe si vedete, ca sa se mute telespectatorii, in masa, de la un canal la altul. Oamenii sunt fideli postului, nu neaparat lui Schwarzenneger....
  • bluemoon1234 bluemoon1234
    Un film costa f mult.Poate cel de aseara,care era fnaspa,a costat 2000 de euro,sau eu cred ca pro tv-ul l-a primit gratis,la cit de prost a fost filmul.Iar pierderile de la sfirsitul anului ale pro-ului sunt mult mai mari decit la antena1.Asa ca cine e mai gastigat?Antena sau pro tv?
  • bluemoon1234 bluemoon1234
    Eu cred ca,asa cum zicea un comentariu mai sus,pro tv-ul doar vrea sa fie pe primul loc,nu sa si faca bani.In fiecare an are pierderi uriase,ca de dam romanilor studio din cehia cu laser, filme ultimul trand(naspa dar tot ultimul trand se cheama) si emisiuni cu bucatari fosti ziaristi.Asa ca din batalia asta antena 1 cred ca iese mai pe plus decit pro tv-ul.Tzeapa Cesnavicius,pina la sfirsitul anului o sa fii out.
  • andrei andrei
    Si la emisiune Live ca la orice alt tip de productie TV exista un montaj. Nu cred ca se refera la faptul cum au fost taiate imaginile LIVe pe post ci pur si simplu cum a fost structurata emisiunea. Beta ( prezentarea concurentilor), dans, parere juriu, reactii,note si asta repetat de 12 ori+ pauze lungi si dese. Este logic ca da in plictis atata timp cat nu ai dinamica pe post. La dansez de bine de rau te mai tinea un pic in priza showul in sine cum era el gandit :)
  • ovidiu ovidiu
    Nu am nimic cu Antena dar pana nu o sa inteleaga ca suntem in anul 2014 nu o sa iasa nimic. Vor fi vesnic pe locul 2. Cat pastele ma-sii costa sa emiti in HD? Vad ca pe Antenaplay sunt in stare de HD.
  • rod cotoare rod cotoare
    nu vreau !
  • stefan stefan
    tocmai i-ai facut retardati pe toti telespectatorii pro tv.
  • Pedro Pedro
    Ce face omu', face si maimuta! Baletul,bucatarii masterchef,formatia,producatorul,Banica,Brenciu,etc,au cumparat tot,mai lipseste Esca din peisaj.Asteptati ca incepe Romanii au talent,sa vedeti cum ii calca pe cap in audiente.
  • Alex Alex
    Dane, prea tare comentariul tau :))). De cand n-am mai rads asa la un comment :))

Trimite un comentariu

sus