Skip to main content

AUDIENŢE. Dansează printre stele, după Pro TV şi la a doua ediţie. Diferenţe mari la bătaie cu primul film de pe Pro

 

Danseaza printre stele

Publicitate

AUDIENŢE. A doua ediţie a emisiunii Dansează printre stele, de pe Antena 1 s-a menţinut la distanţă de Pro TV, ca şi difuzarea de săptămâna trecută. Antena 1 a fost după Pro TV pe toate targeturile.

Emisiunea de peste patru ore prezentată de Horia Brenciu s-a intersectat cu două filme de pe Pro TV: Home Front, cu Jason Statham şi Kill Bill vol. 2.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

La fel ca săptămâna trecută, Pro TV a avut un avans mai mare mai ales pe durata primului film, Home Front, cu Jason Statham. Cifrele sunt apropiate de duminica trecută.

Pe intersecţia primului film cu Dansează printre stele, Pro TV avea, la nivel naţional, o medie de 2,27 milioane de români, iar Dansează - 1.157.000 (Antena a fost pe locul trei, după Kanal D, care avea cu doar 6.000 de telespectatori în plus). La oraşe, 1,2 milioane de oameni se uitau la film, 730.000 la  Antena 1. Pe targetul comercial: 720.000 la filmul de pe Pro, 323.000 la Dansează.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele posturilor TV  de ieri, pe intervalul emisiunii Dansează printre (20.30-00.40):

NAŢIONAL. La nivel naţional, pe toată durata, Dansează printre stele a fost urmărită de 970.000 de români pe minut. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1Pro TV avea 1,56 milioane de telespectatori

Săptămâna trecută, la Dansează s-au uitat peste un milion de români, iar la Pro TV - 1,7 milioane.

URBAN. A doua difuzare Dansează printre stele a atras, la oraşe, 632.000 de telespectatori, în timp de la Pro TV erau 835.000.

Săptămâna trecută, media emisiunii de pe Antena 1 era, la oraşe, de 670.000 de telespectatori pe minut. Pe cele patru ore ale show-ului de dans, la Pro TV se uitau 975.000 de orăşeni pe minut.

COMERCIAL. Pe publicul comercial, Dansează printre stele a numărat 280.000 de telespectatori. Pe durata emisiunii, cu cele două filme, Pro TV a atras 515.000 de persoane între 18 şi 49 de ani.

Săptămâna trecută, pe acest target, emisiunea de pe Antena 1 era urmărită de 300.000 de telespectatori, în timp ce la Pro TV se uitau 620.000.

Audienţa posturilor TV, duminică, 12 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.40), la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.560.000 8,4 20,8
2 Antena 1 968.000 5,2 12,9
3 Kanal D 754.000 4,1 10
4 Antena 3 491.000 2,7 6,5
5 Prima TV 437.000 2,4 5,8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 12 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.40), în mediul URBAN:

[table id=1832/]

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV, duminică, 12 octombrie, pe intervalul emisiunii Dansează printre stele (20.30-00.40), pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 515.000 10,3 26,9
2 Antena 1 279.000 5,6 14,6
3 Kanal D 122.000 2,4 6,4
4 Prima TV 115.000 2,3 6
5 National TV 74.000 1,5 3,9

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paiu Paiu
    Eu nu stiu de unde ai auzit tu ca anul trecut statea pro tv destul de rau fata de antena 1????
  • iche iche
    se pare ca domnul Cesnavicius a stiut bine ce arunca. Daca nu ma insel anul trecut Pro TV statea destul de rau in audiente fata de antene. Antenistii au crezut ca ce arunca pro-ul e aur, de fapt erau resturi. TEAPA
  • Paul Paul
    Rezultatele x factor de anul trecut nu erau putin mai bune. Erau mult mai bune. http://www.paginademedia.ro/divertisment-octombrie-2013/?an=2013&luna=octombrie
  • claudia claudia
    Antenele sunt jalnic de mult surclasate de PRO TV, tinand cont ca la acele se difuzau pe PRO TV filme. Bietii varanei ai MARELUI VARAN.S-a convertit si SEGALL la varanism dar a dat-o in bara rau de tot.Doar atat spun, cu majuscule SUCCES PRO TV si BRAVO PRO TV!!!
  • andy andy
    Era de care vorbesti exista deja la antena 1,ca drept dovada sta grila postului care este in proportie de peste 80% alcatuita din formate de televiziune de gen reality sau tabloid.Daca arunci in prime time niste emisiuni mai rasarite nu transformi canalul de televiziune intr-unul cu emisiuni premium.Si daca stai sa te gandesti nici acele emisiuni cu bugete generoase si cu titulaturi pompoase nu reusesc sa faca mare lucru pentru sunt facute doar de dragul de fi facute,nu au continut de calitate.Antena 1 a avut emisiuni care depaseau Pro tv fara probleme dar asta se intampla doar in epoca lui Lazarov,insa de atunci a trecut mult timp iar Antena 1 de atunci nu mai este cea de acum. Fiecare televiziune si-a format publicul ,iar publicul antenei nu este neaparat un public format din pensionari ci un public care este conectat mai mult la emisiunile gen reality sau tabloid.
  • intrebare intrebare
    @ rod cotoare
    Luminează_ne si pe noi, unde ai văzut tu calitatea acestui show? Da-ne 1_2 exemple, daca ai.Imagine proasta, regie manelista, prezentator autist, vedete de care nu a auzit nimeni....cred ca un concurs de dans sportiv prezentat de octavian ursulescu depășea calitatea acestui show kitchos.
  • Vlad Vlad
    Înseamnă că ți-a plăcut totuși filmul, de ai învățat asemenea procedee ? Cu toate că, e stranie situația în care cineva caută "învățături profunde" în filmele de acțiune.
  • rod cotoare rod cotoare
    filmul a fost de mare calitate, cu invataturi profunde. de exemplu, cum sa ii rupi mana unuia in diferite locuri sau cum sa lovesti cu pumnul fara sa iti ranesti degetele...
  • Adi Adi
    Atentie ,primul film de la Pro, a fost acum cateva zile pe HBO sau Digi film! Sa te bata asa rau Kill Bill vechi de 10 ani este dureros!
  • danaa danaa
    Burlacul lider de audienta??? Splash lider de audienta?!/?!?!?
  • danaa danaa
    in tara obsedata de nora pt mama cum ii spui tu, cei mai multi oameni s au uitat la un film misto pe pro tv. Repet ce-am mai vorbit. Conteaza si cu ce-ti obisnuiesti publicul. Dar cu d-astea nora pt mama si capatos n-ai cum sa fii lider decat dupa 12 noaptea sau pe la 3. Pe tronsoane unde nu investeste nimeni.
  • dan sp dan sp
    azi, dupa aflarea rezultatelor de audienta, a avut loc o sedinta intre mai multi de la antena, printre care Mona Segall, Camelia Voiculescu etc. Explicatia pe care a dat-o Mona pt audiente a fost ca angajatii pe care i-a gasit la Antena sunt f slabi! Doamna Mona Segall, cu acesti angajati f slabi cu care colaborati dvs, colaboreaza si echipa de productie de la Te cunosc de undeva sau Splash! sau Burlacul, emisiuni care la anumite editii au reusit sa fie lidere de audienta pe anumite targeturi. Sa inteleg ca in vara erau mai buni cand aveati succes cu Poftiti pe la noi sau cum? In incheiere doresc sa amintesc ca anul trecut pe vremea asta X Factorul de duminica scotea rezultate de rating putin mai bune decat ale showului dvs. Acceptati-va nivelul, doamna Segall! Sunt case de productie mult mai bune decat cea a dvs alaturi de trustul Intact in prezent!
  • lucian lucian
    Nici daca-l aduc pe Segal (actorul) nu reusesc antenistii sa-i bata pe protevisti!
  • rod cotoare rod cotoare
    eu n-as fi atat de fericit. cand te bate "o marit pe mama soacra" asta spune ceva despre gusturile jenante ale publicului, nu despre calitatea emisiunii. practic, intr-o tara obsedata de "nora pt mama" ,"ochiul din umbra", "maruta" sau "acces", sa investesti in formate de calitate este o prostie. se anunta de la anul o noua era in televiziune: emisiunii ieftine si in general regizate, tabloide si filme in care toata lumea se impusca, asta e viitorul. sincer, incercarea antenelor a fost meritorie, sa cumperi pe bani grei formate de succes si sa vezi ca romanul "baleste" la filmele cu statham...teapa. calitatea pur si simplu nu prin de la noi. greu de crezut ca emisiunea asta mai prinde un sezon, bugetul de salarii cred ca a explodat cu brenciu, slav, joj, m.petre, lili sandu plus starurile dansatoare, plus band, bonus trupa de balet...pe pierdere aproape sigur.
  • CatalinB CatalinB
    a fost slaba productia, extrem de slaba. Nu doar productia ci si concurentii. Nu era nimic care sa te impresioneze. Ca sa nu mai zic ca pe parcursul emisiunii erau pauze facute de Brenciu, fara muzica, fara nimic. De multe ori aveam senzatia ca am ramas fara semnal la televizor, mai ales atunci cand doar auzeai, nu te si uitai la vestita emisiune.

Trimite un comentariu

sus