Skip to main content

Audienţele unei seri în care s-au luptat Las Fierbinţi, Suleyman, Next Star şi meciul Stelei. Las Fierbinţi, programul serii

 
Audienţele unei seri în care s-au luptat Las Fierbinţi, Suleyman, Next Star şi meciul Stelei. Las Fierbinţi, programul serii

las fierbinti

Publicitate

Serialul Las Fierbinţi, de pe Pro TV, a fost programul serii de ieri, când s-au bătut pentru audienţe Next Star (Antena 1), Suleyman (Kanal D) şi meciul Steaua – Rio Ave (dat de Dolce Sport şi de Digi).

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele unei seri în care nu au lipsit schimbările de clasamente.

Ce s-a întâmplat pe fiecare interval?

1. Suleyman Magnificul. A început la 20.00. Pe intervalul serialului, Kanal D a fost pe locul doi între posturile monitorizate.

2. Meciul Steaua – Rio Ave. Pe intervalul meciului (20.00-21.55) se observă audienţe mari la categoria Alţii (unde sunt incluse toate posturile nemonitorizate, inclusive Digi Sport, care a difuzat meciul). Partida a fost şi pe Dolce, unde a adunat 420.000 de români.

3. Las Fierbinţi. A fost programul cu cea mai mare audienţă a serii (aproape două milioane de români). Locul 1 pe interval pe toate targeturile.

4. Next Star. Show-ul de pe Antena 1 a început la 20.30 şi s-a terminat cu o oră mai târziu decât celelalte programe. A recuperat astfel audienţă şi a reuşit la oraşe să fie pe prima poziţie între posturile monitorizate.

Cifrele, detaliat:

Suleyman Magnificul şi meciul de fotbal au început la ora 20.00. Pe intervalul serialului, Kanal D a scos o medie de 1,14 milioane de români. A stat mai bine în top pe naţional şi la oraşe, dar veriga slabă este targetul comercial.

Audienţa posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Suleyman

Meciul de fotbal a ridicat audienţa categoriei Alţii, (unde sunt incluse toate posturile nemonitorizate, inclusive Digi Sport, care a difuzat meciul). Nu se poate spune însă câţi români s-au uitat pe Digi şi câţi pe alte canale neincluse în măsurători.
Partida a fost dată şi de Dolce, post măsurat, şi a făcut o audienţă medie de 420.000 de români pe minut, dintre care 160.000 din oraşe. Postul a fost pe locul şase la nivel naţional.

Audienţa posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul meciului de fotbal Steaua – Rio Ave (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Steaua

Las Fierbinţi a fost programul cu cea mai mare audienţă din seara de joi. Media: 1,93 milioane de români pe minut, dintre care 820.000 din oraşe. A fost pe prima poziţie între posturile monitorizate (la oraşe, pe prima poziţie figurează categoria Alţii, care include mai multe canale).

Audienţa posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul serialului Las Fierbinţi (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Las Fierbinti

Next Star a început la 20.30 şi s-a terminat la 23.30, cu o oră mai târziu decât Las Fierbinţi. În ora în plus, emisiunea de pe Antena 1 a mai recuperat din audienţă în faţa Pro TV, mai ales la nivel urban. Astfel, la oraşe, emisiunea prezentată de Dan Negru a scos pe tot intervalul o medie peste Pro TV. A rămas însă după Pro TV la nivelul întregii ţări şi pe targetul comercial.

Audienţa posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul emisiunii Next Star (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Next Star

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Daca antena 1 s-ar vedea si pe digi , audienta sigur ar fi mai mare.
  • bande bande
    Uiti si faptul ca digi si dolce nu au aceasi acoperire ca pro si antena si f multi vad meciurile pe net.
  • Danutz Danutz
    Mi se pare lamentabila abordarea voastra in ceea ce priveste un serial. Am citit pareri adiacente absurdului. Vezi Doamne...un serial pentru tarani cu tarani...e ca si cum la familia Bundy ar trebui sa se uite doar famiile cu 4 membri, 2 vecini haotici si eventual un caine. Serialul este o exagerare a mediului nostru rural transpusa intr-o varianta comica si cu dialoguri spumoase. Ingrijorator mi se pare doar faptul ca unii dintre voi nu inteleg niste glume in aparenta banale, dar care au substrat extrem de interesant. Sunt treceri spectaculoase, comic de situatie...serialul este complet. Sa-i denigrezi pe telespectatorii fideli te invinovateste pe tine, invariabil.
  • stefan stefan
    Mi se pare absolut normal ca Las Fierbinti sa aiba succes la tara. Cred ca pentru targetul asta a fost gandit.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    multumesc frumos.
  • @Mihai @Mihai
    Uiti ca intre meciul Stelei si Las Fierbinti nu exista nici o diferenta in materie de meltenism si prostie? Unul care se uita la meciul cu Steaua nu e mai inteligent decat unul care se uita la Las Fierbinti. Iar unul care se uita la unul din astea doua mentionate nu e mai inteligent decat un copil de clasa I.
  • rares rares
    Avem fotbal in Romania?
  • picatcubacu picatcubacu
    Cine, taranii?
  • Mihai Mihai
    Uiti ca sTeaua are numai suporteri tigani si pe deaspura...ca si cum nu ar fi destul, tarani...
  • Bogdan Bogdan
    Uiți că au jucat cu niște desculți...
  • geo geo
    Porcaria de Las Fierbinti a batut meciul Stelei...mai ales in mediul rural...Niste tarani, ce poti sa le ceri...daca atit ii duce capul...
  • patrick patrick
    sansa antenei 1 este ca are emisiunile foarte lungi din aceasta cauza mai recupereaza teren in fata pro .altfel locul 4

Trimite un comentariu

sus