Skip to main content

Ce se întâmplă cu Utopia, emisiunea de forţă a Prima TV? Burci: “va fi în grilă fie la sfârşitul anului, fie la începutul anului viitor”

 
Utopia
Utopia

Utopia

Publicitate

Emisiunea Utopia, programul pe care miza Prima TV pentru această toamnă, îşi întârzie lansarea. Ce se întâmplă cu emisiunea?

Deşi a fost anunţată pentru acest sezon, există posibilitatea ca reality-show-ul să fie pe post abia în 2015.

Cristian Burci, proprietarul Prima TV, pentru Paginademedia.ro:

“Avem licenţă, o vom produce. Va fi în grilă fie la sfârşitul anului, fie la începutul anului viitor.”

Unde se va filma?

“La Potigrafu, în fosta unitate militară”, spune Burci.

Utopia este un experiment social în care 15 oameni vor porni de la zero. Timp de un an, ei vor locui împreună şi vor încerca să creeze lumea perfectă.

Postul de televiziune a achiziţionat formatul internaţional Utopia, de la compania de producţia Talpa, fondată de John de Mol (părintele formatelor Big Brother şi The Voice).

Prima TV va produce acest format în colaborare cu Talpa, compania care deţine formatul. România este a cincea ţară care a cumpărat show-ul, după Germania, Olanda, Turcia şi Statele Unite.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Fenechiu Marian Fenechiu
    Eu am fost la preselectii si nu ne-a mai anuntat nimic de atunci!
  • teodor teodor
    rad si curcile exact cu curul, baby broker n-are para chioara, macar de-ar vinde Prima Tv, ca a macinat-o, a distrus-o si-a secatuit-o de orice vlaga. mai sunt putini acolo care se pot numi profesionisti, a avut grija burcica sa scape de oamenii cu adevarat asi in meserie si sa-si aduca/pastreze liftele. ce draq de emisiune sa produca?! oamenii nu-si primesc salariile, nu mai sunt bani nici pentru hartie igienica, se sterg angajatii cu petece de ziar
  • Ted Ted
    Pentru cei care isi fac treaba onest si profesionist la PrimaTV, sper ca Burci sa paraseasca ambitiile de top 3 si sa aseze televiziunea pe o pozitie stabila financiar. Acum totul pare o incercare disperata de a o face sa para mult mai mult decat este si asta doar pentru a o vinde. Daca ar face asta riscand banii lui, Burci ar fi de laudat, dar o face pe banii pe care nu i-a platit de multe luni celor care lucreaza in PrimaTV.
  • Eugen Eugen
    Tudorin are dreptate, este o emisiune sortita esecului de la inceput. Oricum Burci e campion la pus Prima pe butuci....
  • BDorin BDorin
    In SUA se uita lumea chiar inca voteaza :) care sa iasa din casa, urmaresc in SUA.Utopia ii intre Big Brother si Survivor :D ceva de genu deci merita.
  • Tudorin Tudorin
    Cine-i idiotul care sa se se inscrie nici asa nu isi merita soarta adica ce sa vada telespectatorul sa fie atat de curios pentru a vedea cum traiesc unii viata de azi pe maine si asa in tara se traieste destul de greu nu este un fornat de televiziune pentru tara noastra consider cu acele formate consider cum se face prin strainatate in care un tanar virgin cauta o virgina am vazut la mtv au mai mult succes desi le detest sau ce incearca acum cei de la pro tv sa faca unde prezinta dragos bucur este bine ca ajuta social oamenii dar chear
  • Adi Adi
    Prima TV e la pamant cu banii! Asta e motivul pentru care nu mai fac o emisiune costisitoare. Burci cauta deja sa vanda postul. Verificati adanc si veti afla ce haos e la Prima.
  • utopicu utopicu
    Utopia nu produce international audientele mari asteptate .Peste ocean FOX a tot mutat showl din cauza audientelor scazute dramatic de la o editie la alta si comentatorii spun ca va fi anulat . Cifrele de audienta ale showului din Olanda nu sint publice . E un format costisitor indiferent in ce tara e facut . Si nu cred ca va face audientele de la Schimb de mame /tati/parinti/bunici . Deci slabe sanse sa il vedem la tv . Din pacate
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    ce nu spun e ca nu au oameni care sa se inscrie in concurs si sunt disperati.

Trimite un comentariu

sus