Skip to main content

Corina Dănilă a revenit în televiziune. Fosta vedetă de la Acasă realizează emisiunea "Ieri, azi, mâine", la TVR 2

 
Corina Danila
Corina Danila

Corina DanilaCorina Dănilă, fosta vedetă de la Acasă TV, revine în televiziune cu o nouă emisiune la TVR 2.

Publicitate

Din 6 octombrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.00, în direct la TVR 2, Corina Dănilă vă realiza un nou program intitulat "Ieri, Azi, Mâine".

"Va fi o emisiune alertă, cu invitaţi surpriză, poveşti hazlii, întâmplări adevărate, şampanie, flori şi multe alte lucruri neaşteptate", potrivit unui comunicat de presă al televiziunii publice.

Fiecare zi va avea o altă temă: luni Corina Dănilă va vorbi despre muzică populară, marţi despre teatru, miercuri este ziua muzicii de cele mai diverse genuri: uşoară/ operă/ operetă, joi este ziua sportului iar vineri despre divertisment.

Prezentatorii de fiecare joi vor fi doi specialişti ai acestui domeniu. Este vorba despre Alina Alexoi şi Cristian Mândru.

Ediţia de luni, 6 octombrie, va fi despre muzica populară, iar primii invitaţi de la "Ieri, Azi, Mâine" sunt Maria Ciobanu şi Ionuţ Dolănescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Suculiuc Veronica Suculiuc Veronica
    Felicitari ptr emisiune Corina , iti recomand sa fii mai implicata, adica sa pui mai mult suflet alaturi de invitati. Te rog sa gasesti o posibilitate de difuza o emisiune despre marea solista a Banatului Marina Draghicescu care nu mai este printre noi dar melodiile ei si mai les VOCEA, TIMBRUL EI VOCL, sunt inegalaabile au spus-o si unii colegi. E bine de luat legatura cu Felicia Stoian, Tiberiu Ceia sau chiar fiul ei Alexandru Pelici Draghicescu antrenor de fotbal pe la Sibiu ... Oradea .. Felicia Stoian de la tv Timisoara stie . Cred ca ar fi de mare interes emisiunea . Ea a avut un destin crud , dar ptr talentul ei merita sa o revedem . Multumesc anticipat si mult succes , si mult curj.
  • Madutza Madutza
    Cine va obliga sa vizionati emisiunea?
  • Madutza Madutza
    Atata rautate ca ma si mir ca o mai poate cuprinde cerul. Atata lehamite imi este de carcotasii mioritici care pentru ceva constructiv nu ar pune umarul dar cand este vorba de aruncat cu norori sunt primii! Rusine sa va fie!
  • lili lili
    Corina Danila caz social la restructurarii.O ,,mare,, profesionista care toaca banii publicii fara a face nimic de f mult timp.Audienta zero cu Corina Danila!!
  • spanak spanak
    Legea 41/1994 de functionare a TVR interzice angajatilor televiziunii publice sa fie membrii ai unui partid. Nu-i interesant ca legea asta nu se aplica in cazul doamnei Danila?
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    o,da. o sa fie o emisiune superba ptr varsta a 9a. multumim tvr ca tineti pe linia de plutire nava expiratilor.
  • Septimiu Septimiu
    Corina e de aproape 5 ani in TVR, ultima ei emisiune tot pe tvr a fost. In plus, in 2009 s-a inscris in PSD(conf. bio.oficial). E pe drumul cel bun.Urmeaza oare biroul de presa al viitorului presedinte ?
  • Mihai Mihai
    Super! Va fi o alternativa "sanatoasa" a jegului de Acces
  • catalin catalin
    Felicitari!
  • iONUT iONUT
    S-A SATURAT SI INDIVIDA ASTA DE ATATA TELEVIZIUNE COMERCIALA SI INCEARCA SA SIMTA SI GUSTUL BANILOR PUBLICI AI TELEVIZIUNII NATIONALE...

Trimite un comentariu

sus