Skip to main content

Cristina Şoloc, înlocuită de Eveline Păuna, la prezentarea emisiunii "Omul cu chitara", alături de Ducu Bertzi

 
Screen Shot 2014-10-08 at 3.51.42 PM
Screen Shot 2014-10-08 at 3.51.42 PM

Screen Shot 2014-10-08 at 3.51.42 PMEveline Păuna va prezenta, începând de mâine, alături de Ducu Bertzi emisiunea "Omul cu chitara", difuzată de TVR 2.

Publicitate

Aceasta o înlocuieşte pe Cristina Şoloc, cu care Bertzi şi-a lansat emisiunea de la TVR2, în primăvara acestui an. Emisiunea este difuzată în fiecare joi seara, de la ora 23.00.

În platoul primei ediţii va fi prezentă Zoia Alecu, o cunoscută artistă a muzicii folk. Ea va interpreta câteva dintre cele mai cunoscute piese, va vorbi despre reinventarea sa în universul muzical şi despre supravieţuirea artiştilor şi a genului folk.

„Există o mişcare continuă în zona folk, în Bucuresti şi în ţară, care nu are un spaţiu adecvat unde să se regăsească în media. Interesul crescut al publicului mă face să cred că se va reflecta în audienţă pe TVR 2. Este necesară mediatizarea emisiunii, dar şi mesajul care este transmis telespectatorului. Ea vine în contextul de normalitate, bun gust şi act artistic firesc, pe care încearcă să-l impună TVR 2.” (Ducu Bertzi)

Cea mai nouă membră a echipei „Omul cu chitara", jurnalista Eveline Păuna, este cunoscută publicului TVR 2 de la emisiunile „Vara pe val" şi „Top Cultura".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ada ada
    evelyne esti tocmai buna de spitalul 9
  • EVELYNE EVELYNE
    Draga Petrisor, a spune REALA BIOGRAFIE A CUIVA nu inseamna afirmatii calomnioase. Verifica si tu, k ziarist (si mai ales daca vrei si nu ai alte interese) si vei vedea ca duduia asta are, la numai 25 de ani, un numar impresionant de esecuri: a facut coregrafie, NU e balerina, mi-a declarat in fatza ca vrea sa fie k mine, NU e ziarista ci doar un decor in decor, a vrut sa fie manechin, NU e manechin (ea cu gura ei a zis intr-un interviu ca organizatorii s-au dat la ea) !!! Ea nu e nimic...si viata ei nu e traita decat agatzandu-se mereu de OAMENII ADEVARATI, pentru ca ea e departe de a fi si om, daramite inca unul adevarat :)). Asa ca.....ASTA E ADEVARUL. ;)
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ Evelyne: Comentariul tău nu respecta regulile de moderare de pe acest site, care nu permit afirmațiile calomnioase și atacurile la persoană.
  • EVELYNE EVELYNE
    .............si daca nu imi publicati comentariul pt ca e ordin de la vreun impotent care o protejeaza, ADEVARUL E ACESTA SI EL VA FI SPUS PESTE TOT ! Ghinionul ei si al vostru, al tuturor, ca eu STIU TOT SI STIU NUMAI ADEVARURI CARE SE POT DOVEDI ;)
  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    mult peste cine? vorbiti eliptic. care academician?:)sa stim si noi:)
  • alma alma
    ce cauta turnatorul dovedit bertzi la televiziunea nationala? si, iata, numele soloc e in dizgratie, nu ca purtatoarea ar fi vreo lumina... iar gratioasa dra eveline a cui amanta e saptamana asta ?!
  • Cineva Cineva
    Si-ar fi dorit academicianul, din pacate nu are vreo sansa! Eveline e mult peste! Succes!
  • suparaciosul suparaciosul
    Amanta academicianului trebuia sa prezinte si ea ceva...sa-si arate pe undeva obrajorii bucalati!

Trimite un comentariu

sus