Skip to main content

"Cuscrii", film în care joacă Paul Ipate, actorul din "O săptămână nebună", va debuta în cinematografe

 
Cuscrii-3
Cuscrii-3

Cuscrii-3Comedia "Cuscrii" va debuta pe 24 octombrie în cinematografele din toată ţara. Pelicula comedia îi aduce pe marile ecrane pe Luminiţa Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj (partenera lui Paul Maximus din reclamele Vodafone) şi Paul Ipate.

Publicitate

Astfel, reputata actriţă Luminiţa Gheorghiu revine pe marile ecrane, pentru prima dată într-un rol de comedie, din 24 octombrie, în “Cuscrii”, un film regizat de Radu Potcoavă.

Ursul de Aur la Berlin, premiul Asociaţiei Criticilor de Film la Los Angeles, Palm dÓr la Cannes sunt doar câteva dintre premiile câştigate de Luminiţa Gheorghiu, de-a lungul carierei.

Despre filmul "Cuscrii"

Filmul explorează cu mult umor coşmarul oricărui tânăr pe cale să se căsătorească: prima întâlnire dintre cuscrii.

Ionuţ şi Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească şi să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înţeleagă perfect: îi uneşte pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor ’80 şi ţuica. Mai ales ţuica.

Pe măsură ce sticlele se golesc, neînţelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunţii: fast şi opulenţă (cu porumbei albi, Holograf şi Fuego), nuntă tradiţională (cu lăutari şi cort), sau una tinerească? Opţiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedează.

Mai mult, cei doi cuscri îşi amintesc că s-au mai întâlnit odată, acum 25 de ani. Erau în tabere diferite. Acum, ca prin minune, viaţa i-a adus din nou faţă în faţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    Eu zic ca titlu trebuia sa sune: Luminita Gheorghiu care a jucat in filmul premiat la Berlin si nominalizata la Oscarul european... Cine dracu e Paul Ipate pe langa Gheorghiu sa fie numele lui in titlu? Un actoras. E ca si cum ai zice: ca joaca Paul Ipate si la alti actori i-ai adauga si pe Maryl Streeap. Sau credeti ca suntem asa prosti sa va imaginati ca il stim mai bine pe Ipate din niste seriale decat pe Gheorghiu? Aveti o parere proasta despre cititorii acestui site.

Trimite un comentariu

sus