Skip to main content

"Dansează printre stele", show-ul de la Antena 1 pune la bătaie 50.000 de euro

 
Danseaza printre stele
Danseaza printre stele

Danseaza printre steleDansează printre stele, noul show de la Antena 1 care îl are ca prezentator pe Horia Brenciu, pune la bătaie un premiu în valoare de 50.000 de euro pentru cea mai bună echipă de dansatori.

Publicitate

Emisiunea va debuta în această duminică, de la 20.30, la Antena 1.

Cele 12 echipe care se vor bate pentru marele premiu

Alina Eremia şi Iuri Ribac, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin şi Bruce, Diana Munteanu Niculescu şi Ştefan Ciubotaru, Raluka şi Lilian Cărăuş, Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge, Cosmin Seleşi şi Maria Popescu, Mihai Ristea şi Luiza Comşa, Muneer şi Stela Domniţanu, Nicolai Tand şi Elena Andreianu, Speak şi Cocuţa şi Vladimir Drăghia şi Elena Voscoboinic luptă pentru marele premiu, de 50.000 de euro.

La acordarea marelui premiu va conta foarte mult şi votul publicului, nu doar aprecierile juriului format din Mihai Petre (ex-Pro TV, Dansez pentru tine), Jojo (Cătălina Grama) şi Igor Munteanu.

Perechile clasate pe ultimele două locuri vor dansa încă o dată, iar juriul va decide care este echipa care din acel moment nu mai „Dansează printre stele”.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Doamne dar e atat de clar ca la prima emisiune vor fi probabil peste filmul Pro la o distanta foarte mica , iar din editia a 2-a se vor duce incet, incet pe locul 2, 3 la fel ca toate emisiunile de duzina ale postului Intact" factorul x", " iadul bucatarilor" sau "te cunosc de undeva". La Intact audienta face doar scandalul si prostia Ave showului pacatos si simonei gherle
  • B0B B0B
    Eu nu inteleg de ce este difuzat duminica. Dupa ora 22 nu cred ca se mai uita nimeni la televizor dintre publicul comercial.
  • Dan Dan
    Inainte spuneai ca de bine de rau mai dai un vot ca sa ajuti un om batut de soarta sa castige. Acum ce motivatie ai sa votezi sau sa te uiti in afara de obsesia pentru una din vedete?

Trimite un comentariu

sus