Skip to main content

Dog TV, televiziunea dedicată câinilor, se extinde în Europa

 
Dog TV
Dog TV

Dog TVDog TV, prima televiziune dedicată câinilor, care a fost lansată în urmă cu doi ani în Statele Unite ale Americii, se va extinde in Europa, prin intermediul unui parteneriat semnat cu compania Deutsche Telekom, scrie Wall-Street.ro, care citează broadbandtvnews.com.

Publicitate

Anuntul a fost facut la editia din acest an a MIPCOM, unul dintre cele mai importante targuri de televiziune si comunicatii din Europa, care se desfasoara in aceasta perioada la Cannes, in Franta. Conform broadbandtvnews.com, la un an dupa momentul in care televiziunea americana Dog TV a fost prezentata la Cannes, aceasta a semnat primul sau contract la nivel european si se va extinde in Europa cu ajutorul companiei de telecomunicatii Deutsche Telekom.

Astfel, Dog TV se va lansa pe platforma IPTV (prin internet) a Deutsche Telekom, denumita Entertain, fiind planuite lansari ale televiziunii in mai multe tari europene, precum Marea Britanie, Irlanda si Franta. Dog TV, prima televiziune dedicata cainilor, a fost lansata in SUA in anul 2012, dar a inceput sa emita 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte, la nivel national, in 2013, fiind retransmisa de furnizorul american de servicii de televiziune prin satelit DirecTV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • diogene diogene
    http://www.chicagoreader.com/Bleader/archives/2013/10/09/what-happened-when-my-dog-watched-dogtv
    In care se arata ca televiziunea pentru caini e bullshit. Al meu nu s-ar uita never ever
  • nadia nitov nadia nitov
    toate statele civilizate ale planetei, alea in care oamenii cand muncesc chiar primesc salarii din care pot trai, nu supravietui, ca in romania, incurajeaza existenta cainilor in vietile oamenilor. in germania vezi de la 2 caini in sus plimbati frumos in lese si germania este statul care prospera in timp ce juma' de planeta saraceste. nemtii au o vorba: un copil, un caine. copiii crescuti cu animale de companie sunt mai empatici, mai responsabili, mai inteligenti. dog tv este un proiect care functioneaza de mult, de vreo 3 ani buni in tarile civilizate, dar la romani ura pentru animale e atat de mare incat sunt gata sa omoare si pasarile cerului pentru ca li se gainateaza pe masini. fara educatie nu obtii un popor ci o sleahta de inculti criminali mandri nevoie mare de cat de inculti sunt ei! de aia tarile care transmit dog tv prospera in timp ce romania e in groapa de laturi a civilizatiei.
  • geo geo
    Cu alte cuvinte, in curind, este posibil sa vedem, ptr cine este interesat, acest post TV in reteaua Telekom - a se citi Dolce.
  • andu andu
    Probabil habar nu ai ce difuzeaza acea televiziune si care este rolul ei...
  • picatcubacu picatcubacu
    ce prostie televiziune ptr caini! pai frate, in romania merge televiziunea ptr gandaci. practic 99% din bucatariile sau curtile din romania sunt racordate la fenomen
    #asaincepe
    pac, petitie pe net. gandacii sunt si ei cineva! si-au castigat acest drept! supravietuirea timp de triliarde de ani a speciei impune recunoasterea lor ca un succes al evolutiei si noi trebuie sa respectam acest lucru. boicoteaza produsele anti gandaci!
    pct numarul doi: proiect de lege in parlament - gandacii - vecinii non umani. pentru ca sunt peste tot oricum. si daca nu sunt inca, vor ajunge in curand sau esti chior.
    si ...
    BOOM ajungem la TV ptr gandaci.
    cu emisiuni educative gen "viata la nivelul pardoselii" sau " de ce mai stai la boul ala de la 5, nu vezi ca are camara goala tot timpul?" sau niste hiphop-uri gen "dupa dulapuri" sau underground din ala hardcore "iar au venit cretinii de la radet sa repare o teava la subsol" sau, mai hardcore, "mirosuri care ucid". sau campanii umanitare in supermarketuri "cumpara si ptr gandacul tau, hapsanule". sau emisiuni despre animale de companie "prietenii nostrii, paduchii"
    iata, asadar, cum sa devii milionar in 3 pasi simpli.
    TV gen DD sau raitaru
    pacat ca n-am timp sa ma ocup ca ma tot obliga nevasta-mea sa spal vasele si sa dau cu mopul dar daca-mi da o saptamana libera daram piata media cu asta

Trimite un comentariu

sus