Skip to main content

EL CLASICO. Meciul Real Madrid - FC Barcelona, în direct la Digi Sport

 
camera fotbal ProSport
camera fotbal ProSport

sursa foto: ProSport
sursa foto: ProSport

Publicitate

Partida dintre Real Madrid şi FC Barcelona din Primera Division este difuzată în exclusivitate în România de către Digi Sport 1. Partida va fi difuzată de la ora 19.00 de către postul de sport al RCS&RDS.

El Clasico este comentat de la Madrid de George Dobre şi Bogdan Socol.

Confruntarea dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi este precedată de un program special. Sâmbătă, de la ora 15:00, la Digi Sport 1 începe emisiunea "Euroderby", o altfel de avancronică pentru El Clasico. De la ora 16.00, într-o ediţie specială, DigiSport va difuza "El Clasico la Digi Sport", o emisiune care conţine rezumatele tuturor meciurilor jucate între Real Madrid şi Barcelona în Primera Division între 2009 si 2014.

Andrei Niculescu, alături de invitaţii săi, Ilie Dumitrescu, Ionel Danciulescu si Bogdan Mara vorbesc, de la 17.00, la „Fotbal European”, despre culisele celui mai aşteptat derby din Europa şi despre echipele aliniate la start de cei 2 antrenori.

Imediat după meci pe Digi Sport 1 continuă „Fotbal European”, cu reacţii la cald şi declaraţii de la Madrid.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Ba Vama , dupa ce ca ai tepuit statul roman ,de paleste de invidie si Adrian Nastase, te dai jmecher p-aicea... Stii de ce jijiotii sunt injurati ba de toata lumea ? Pentru ca sunt incompetenti ba, de exemplu nici un meci nu simti atmosfera de pe stadion, calea de sunet e data mica si auzi o gargara de pun pariu ca nici un microbist fraier ce se uita la jiji nu mai are o vaza prin casa le-a azvarlit dreaku pe geam afara de cat de nesimtiti sunt semidoctii obraznici de la jiji !!! Fii cinstit cu tin insuti Marlane , ai vazut tu la sky sau la canal plus spania cum se comenteaza desteptule ? Doar meciul si atmosfera e senzationala pe post, telespectatorul german, englez sau spaniol se simte CA PE STADION ! Hai , valea la seminte cu socol si scalambaiti-va mascaricilor pe mai departe, cu plagiatorul niculescu capul bandei !
  • Dinu Vama Dinu Vama
    Stai ca vineri se joaca Steaua -Dinamo. Sa te vad cum plangi ca nu poti sa-l vezi, la Digi. Cel mai prost post tv. Da meciuri din Spania? Pai sa se mute in Spania.
    Look tv si upc sunt la putere acum
  • Dinu Vama Dinu Vama
    Fa-ti abonament marlane si plateste pentru meciuri, nu te uita ca saracu pe net si dupa aia te plangi ca nu s-a vazut bine. Tu vrei si moca si bine :)))
    Dar asa sunteti voi astia din rds..pomanagii
  • ove ove
    Prietene, te exciți cu vorbe! Pesemne că eşti printre puținii băloşi după mămăLiga I din moment ce eşti aşa bucuros de această "oportunitate". Crde-mă, chiar nu ne intereseaza lga asta comunală.
  • geo geo
    Bai, postacilor UPCisti, Telekomisti si Orangeisti, ati nenorocit aseara principalele siteuri care transmiteau derbyul Spaniei...
  • Adi Adi
    îți urez vizionare plăcută la lucteve, Horia Șpaganovici și pafarista Ciuhulescu. Io prefer Messi, Ronaldo, Iniesta. Este adevărat că la Digi este si celebrul Ilie Fantezie-Meserie, care ne explică fix ce vedem, cu tranzițile lui pozitive și negative, dar îl neglijez
  • geo geo
    La mintea ta ingusta...nu ai cum sa intelegi ca vedem pe net toate meciurile care ne intereseaza, fara sa platim o extrataxa...pe care Digi nu a impus-o, in ultimii 5 ani. Insa acum, Look Tv-ul si-a gasit prostii...nu prea multi...doar citeva sute de mii.
  • Andrei Andrei
    Nu stiu cui ii curg balele : unuia cu Chiajna -Vijelia sau altuia dupa Real-Barcelona ...

    Unii cu țurca , altii cu fotbalul . Diseara vor exploda serverele de streaming din cauza abonatilor disperati ca nu vad Real-Barcelona.
  • andrei andrei
    LIKE-UL E PENTRU MESAJUL LUI ADI, DAR VAD s-a afisat gresit mesajul meu si se intelege ca altceva. Chiar nu ma intereseaza jegul alade looktv.
  • andrei andrei
    LIK:E )))) )))
  • andrei andrei
    LIK:E ))))
  • andrei andrei
    LIKE :)))
  • cris cris
    Nu inteleg cum unii se muta de la un cablist la altul pentru niste meciuri din campionatul n8stru, probabil doar cei cu mintea ingusta. Eu nu sunt fan dar cui ii place liga1 intra pe net si o vede moca fara costuri suplimentare. E atat de simplu si ieftin
  • Mario Rusu Mario Rusu
    Ba cat imi place cand vad atata oftica si invidie de la astia de la rds :))).
    Vechiul motiv e Chiajna si Ceahlaul.:)))).
    Ce sa le faci frate, atata pot si incearca sa se minta singuri. Le curg balele dupa meciurile din Liga 1 dar stiu ca nu au cum sa le vada :))))
  • Adi Adi
    Sanchi, eu abia aștept să nu mă uit la Liga 1. Ce să văd pe LookTV? Pe Horia Ivanovici cum își face șmecheriile? Prefer primea division Ligii 1. Prefer fotbalul adevărat din Spania antifotbalului de la noi. Rezultatele oricum le aflu.

Trimite un comentariu

sus