Skip to main content

EL CLASICO. Meciul Real Madrid - FC Barcelona, în direct la Digi Sport

 
camera fotbal ProSport
camera fotbal ProSport

sursa foto: ProSport
sursa foto: ProSport

Publicitate

Partida dintre Real Madrid şi FC Barcelona din Primera Division este difuzată în exclusivitate în România de către Digi Sport 1. Partida va fi difuzată de la ora 19.00 de către postul de sport al RCS&RDS.

El Clasico este comentat de la Madrid de George Dobre şi Bogdan Socol.

Confruntarea dintre Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi este precedată de un program special. Sâmbătă, de la ora 15:00, la Digi Sport 1 începe emisiunea "Euroderby", o altfel de avancronică pentru El Clasico. De la ora 16.00, într-o ediţie specială, DigiSport va difuza "El Clasico la Digi Sport", o emisiune care conţine rezumatele tuturor meciurilor jucate între Real Madrid şi Barcelona în Primera Division între 2009 si 2014.

Andrei Niculescu, alături de invitaţii săi, Ilie Dumitrescu, Ionel Danciulescu si Bogdan Mara vorbesc, de la 17.00, la „Fotbal European”, despre culisele celui mai aşteptat derby din Europa şi despre echipele aliniate la start de cei 2 antrenori.

Imediat după meci pe Digi Sport 1 continuă „Fotbal European”, cu reacţii la cald şi declaraţii de la Madrid.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmu bahmu
    Banuiesc ca la meciurile Stelei din Europa League si in serile de CLeague de uiti pe pereti...ori la reluarea vreunui derby de pe la Chiajna.
  • Adi Adi
    Daca alegeai magenta dovedeai ca iti fuge mintea. Ramaneai cu Dolce..Asa din retur vei ramane cu.......teapa! Daca mai vezi tu meciuri pe UPC sau unde te-oi fi abonat sa ne anunti si pe noi. Noi astia care am ramas cu Real Madrid-Barcelona cu Liverpool-Real Madrid cu Steaua-Dinamo Kiev ..Stiu, tu nu ai nici Dolce nici Digi si te bucuri de Chiajna ,Botosani,Ceahlaul,la anul vine si Clinceni sau poate Voluntari. Vizionare placuta!
  • dan dan
    upc a inceput sa investeasca si in postaci mai nou:)))
  • dan dan
    Mai bine RCS&RDS si Digi Sport, decat upc si "luctv"
  • andrei andrei
    Cu siguranta ai facut ce mai nasoa alegere:))) Macar daca alegeai magenta prindeai atat fotbal de afara F1 cat si Liga 1, dar tu te-ai dus la piratii aia de la upc. Felicitari!
  • banatan de pusta banatan de pusta
    Cum de nu sar cei de la megaoperatorul cu loctv?? Normal ,momentan nu au replica. Se uita la Paramount si CCE...si liga1.
  • geo geo
    Cel mai vesel microbist are abonament tv-internet Digi...si priveste la tv competitiile sportive transmise de Digi si pe calculator / smart TV canalele Dolce si Look TV...in conditii f bune, fara extra taxe sau mai multe abonamente.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Look TV are cea mai buna echipa sportiva,daca DigiSport se uita la cei de la Look,acestia puteau sa faca emisiune inainte si dupa meciuri cu Raluca Hogyes asa cum face Look cu Ciuhuleasca.La fel si cu comentatorii,DigiSport sa ia comentatori buni gen Adrian Cheltuitoru.
  • Cristian Cristian
    Păcat ca tratamentul nu a dat roade.
  • geo geo
    Nu se poate asa ceva...cum este posibil oare ca Look Tv sa nu difuzeze asa ceva...ptr ei sunt mai importante partide de genul Ceahlaul - Iasi ori U Cluj - Viitorul Voluntari...
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    O bataie de joc generalizata !!! Cea mai incompetenta echipa de comentatori , niste mascarici de doi bani, stau se hlizesc si ranjesc la televizor, zici ca-i atmosfera de crasma comunala,de birt...
    Cati stiu ca Niculescu asta e un plagiator ordinar, zburat afara , pe buna dreptate de Ioanitoaia , de la gsp... De 2 ani marile meciuri le vad pe sursa Bloodzed, soft acestream, pe wiziwig punct tv.
    Rusine digisport, toate marile derby-uri sunt transmise cu calea de sunet data incet, nici un microbist nu poate simti atmosfera marilor arene, o gargara nesfarsita a numitilor tivilichi, dan stefanescu( catastrofe la serie A, astia comenteaza sa arate cat de jmecheri sunt ei, in nici un caz nu ai parte de comentarii profesioniste) sau a derbedeului socol...Ce sa mai zicem, o mizerie acest digisport !!!
  • Barnutiu Barnutiu
    Stiti care este cel mai vesel microbist? Ala care prinde si look tv si digisport :))))
    Dar cum sa faci asa ceva? Simplu...un televizor cu cablu de la upc si unul cu cablu de la rds. :)))
  • Sanchi Sanchi
    Bravo tie ca ai avut atata rabdare sa astepti returul. Eu m-am dezis de digisport si rds si m-am mutat sa vad liga 1.
    Nu dau nume unde m-am mutat, dar sigur culoarea mea de acum nu e magenta :))))
  • cipi cipi
    Felicitari Digi Sport pentru transmisiunile sportive de calitate pe care ni le oferiti. M-as bucura daca ati da si Liga 1 ar fi minunat. Sper ca din retur sa se resolve lucrurile

Trimite un comentariu

sus