Skip to main content

EXCLUSIV. Discuţii la Antena 1: Dansează printre stele, mutat în altă zi

 
danseaza printre stele juriu
danseaza printre stele juriu

danseaza printre stele juriu

Publicitate

După trei ediţii ale show-ului Dansează printre stele, oficialii Antenei 1 discută mutarea emisiunii într-o altă zi. Schimbarea zilei de difuzare vine în contextul în care urmează două duminici cu alegeri, iar Dansează printre stele a fost depăşită la distanţă de rivalul Pro TV.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, varianta cea mai probabilă este seara de marţi, la concurenţă cu MasterChef-ul de pe Pro TV şi cu serialul Trădarea de pe Kanal D.

Oficialii Antena 1 au confirmat pentru pagiandemedia.ro discuţiile pentru mutarea emisiunii Danseză printre stele de duminica, dar nu au precizat ziua şi nici dacă mutarea va fi definitivă.

De menţionat că pe 2 şi pe 16 noiembrie, în zile de duminică, vor fi alegerile pentru Cotroceni, iar televiziunile vor acoperi întreaga zi aceste evenimente.

Show-ul de dans, prezentat de Horia Brenciu, şi produs de Mona Segall, a avut până acum trei ediţii. De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediţie, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel naţional, fiind depăşit şi de Kanal D (cifrele, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oli Oli
    ca sa nu mai fie probleme le recomand a opta zi a saptamanii
  • jerry jerry
    daca vor sa aiba audienta mare nu trebuie mutat in alta zi, ci pe alt post. Pe Pro TV mai exact. :)
  • patrick patrick
    pana la urma o s-o scoata de tot .ce pot sa zic este ca mihai petre si-a ratat complet cariera plecand de la pro tv ps. cariera in televiziune

Trimite un comentariu

sus