Skip to main content

Gâdea şi Badea îşi fac emisiunile în "biroul preşedintelului". Platoul Antena 3 copiază cabinetul de la Cotroceni pe perioada campaniei

 
"biroul presedintelui"
"biroul presedintelui"

Biroul presedinteluiMihai Gâdea, directorul Antenei 3 şi realizatorul emisiunii "Sinteza zilei", a inaugurat aseară un nou studiou care este o replică după biroul preşedinteului României.

Publicitate

Şeful Antenei 3 şi-a realizat emisiunea de aseară în "biroul preşedintelui", aşa cum a fost numit noul studiou de televiziune. Primul invitat al lui Mihai Gâdea în noul studiou a fost prezidenţiabilul Cătălin Popescu Tăriceanu, alături de soţia lui.

Şi Mircea Badea a dat modesta sa "măsuţă" pe "biroul preşedintelui". Realizatorul emisiunii "În gura presei" s-a aşezat aseară pe "scaunul preşedintelui".

Potrivit reprezentanţilor Antena 3, acest studiou va funcţiona pe întreaga perioadă a campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui României.

Reacţiile cu privire la noul studiou nu au întârziat să apară. Aseară, Narcisa Iorga i-a criticat pe realizatorii Antenei 3 că noul platou le dă ocazia invitaţilor şi prezentatorilor să calce în picioare stema României.

"Stema ţării este semnul heraldic suprem. Într-un studio de televiziune se calcă în picioare acest semn. De ce?", se întreabă Narcisa Iorga.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NU SUPORT AGRAMATII PE STICLA NU SUPORT AGRAMATII PE STICLA
    @silvia POTI SA VERSI PESTE BADEA, CARE IN MOD SIGUR IN COPILARIE A FOST MOLESTAT LA CUM II FUNCTIONEAZA CREIERUL LUI. IMI PARE RAU CA MOTOCICLISTUL PE CARE L-A INSULTAT AVEA UN MARE CARACTER, AS FI DORIT SA FIE ASA CUM A COMENTAT PSIHOPATUL DE BADEA SI SA-I SARA MAXILARUL, ACESTUIA, MACAR ASA AVEA SI EL ODATA DREPTATE SI SE ADEVEREA JEGURILE SUSTINUTE DE ACESTA DESPRE MOTOCICLISTI. CAT DESPRE ADVENTIST , TREBUIE SA PUPE IN POPOU PE TOTI PTR. CA I SE DAU SUME COLOSALE PTR. TO RAHATUL MANCAT. ASTA NICI NU STIE SA VORBEASCA-INCERCATI EMISIUNILE MAI VECHI NU CA ACUM AR FI UN LITERAT- DAR ESTE BAGAT CA PADUCHELE IN FRUNTE PTR. CA NUMAI UN BOU SAU UN INCONSTIENT AR FACE ASTA. DAR IATA CA PTR. BANI PASTORUL A UITAT DE DUMNEZEU , E DREPT CA FACI CASA SI CU DIAVOLUL CA SA-TI FIE BINE.
  • EU EU
    Cum este posibil ca Turcescu sa fie acuzat ca a promovat imaginea lui Basescu ,in conditiile in care cei doi psihopati de la antena 3 gadea si badea doar ca nu au televizat cum il pupa in popou , chiar la propriu pe ponta cu prietenii sai infractori. Pe bune, am ales ultima oara USL, gandind ca acest ponta este tanar si poate are alte obiective. Slugarnicia la care s-au angajat cei de la antena 3, macar daca ar fi fost sanatosi, osanalele care se aduc de cei de la antena 3 lui ponta, NU SUNT DECAT ARMELEL CU CARE PONTA S-A DEFAIMAT, NU SUNT DECAT DOVEZILE CELE MAI BUNE CA PONTA SUSTINE SI ESTE SUSTINUT DE INFRACTORI, AI CAROR BANI SE DUC SA PLATEASCA MARSAVIILE CELOR DE LA ANTENA 3. DOAR CINE NU ARE MINTEA MACAR CEA CU CARE S-A NASCUT NUSI -AR DA SEAMA DE ASTA. PSD VA AVEA O SURPRIZA ,TARE MI-E TEAMA SA NU AUD "AM PIERDUT DRAGA MEA DACIANA". CU ASTFEL DE EMISIUNI TENDENTIOASE, MIZERABILE, MINCINOASE STIL A LA PLAGIATOR , SA NU SE INTAMPLE ASTA. ASA CA IN LOC SA-L SLUJEASCA ,SLUGILE L-AU DESERVIT .
  • silvia silvia
    Gresesti, Cristiana ! Badea e un om de cuvant! Va ramane la masuta de afara, va rabda iarna basista si motociclistii basisti si porumbeii basisti care se mai scapa din zbor. Si fiindca n-o sa-i dea nimeni afara de acolo niciodata, va muri de batranete la masuta de pe gazon, Pe aici nu se trece! Scuze, ma duc sa vars...
  • Alin Alin
    stimata doamna, va rog sa va documentati. Pe dl. Tariceanu il cheama Calin, nu Catalin. Cu stima, AI
  • Cristiana Cristiana
    Gadea si Badea au atins de mult culmea ridicolului si a nesimtirii. Sa nu mai auzim de acesti "catei" de paza ai escrocului-puscarias Voiculescu.
  • un cetatean un cetatean
    E acelasi platou, doar ca l-au "imbracat". Tot din acest platou se face si Acces direct.
  • mad79 mad79
    PENIBIL!!!!!
    JENANT!!!!!
    GROTESC!!!!
  • Cristi Cristi
    LOL!
  • Justitiarul Justitiarul
    Adica o simpla schimbare a unui decor dintr-un studio a ajuns un mega-proiect de televiziune? Vai steaua noastra!
  • Valentin Valentin
    Suntem o ţară liberă şi ca atare pot să-şi aleagă ce format vor, dar nu pot să-mi ascund amuzamentul pe de-o parte şi scârba pe de cealaltă parte faţă de acum au promovat anteniştii noua dudă. Promo peste promo timp de 2 săptămâni, Gâdea cu zâmbetul pe toată faţa anunaţându-şi telespecatatorii că din 5 octombrie le pregăteşte o surpriză fabuloasă, iar aseară cu câteva ore înainte de "marea" inaugurare se îngălbenise ecranul cu următoarea informaţie "22:00- Mihai Gâdea lansează un super poriect de televiziune". Ce genă de propagandist să ai în ADN ca să poţi promova un fâs drept o mare realizare? oamenii ăştia chiar n-au şi ei niciun pic de jenă?
  • Gadea Lingaul Gadea Lingaul
    Cica cei doi lingai,laBadea si Gadea,au cerut vizita conjugala la penitenciarul Jilava...motivul???Vor sa-l pupe-n fund pe condamnatul Voiculescu Dan :))))))....si ar fi o idee buna pentru o emisiune transmisa in direct de hAznaua3 :))))
  • didi didi
    ideea e ok, nu ma deranjeaza. si la congresul american si la sediul cia se calca pe stema statelor unite, care e realizata din mozaic. nu mi se pare nimic aiurea. dar totusi, la o emisiune electorala, ce sa caute sotia candidatului? in cazul lui tariceanu, cu atat mai mult...
  • Liviu Liviu
    Și vor fi invitați Ponta și Tăriceanu. Doar ei. Poate și Ghișe, de milă.

Trimite un comentariu

sus