Skip to main content

Grila TVR 3 şi a staţiilor teritoriale, aprobate de CNA după ce Televiziunea Română a făcut dovada reeşalonării datoriilor

 
TVR
TVR

TVRConsiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de astăzi, noua structură a TVR 3 şi a studiourilor teritoriale ale televiziunii publice, după ce Televiziunea Română a depus la instituţia de reglementare a audivizualului documentaţia privind reeşalonarea datoriilor sale, aşa cum prevede legea.

Publicitate

CNA a analizat şi în şedinţa de marţi o solicitare a televiziunii publice privind modificarea structurii de programe a TVR 3 şi a studiourilor teritoriale.

În şedinţa trecută, CNA nu a aprobat noua structură a acestei televiziuni, din cauză că SRTv nu depusese la CNA documentaţia privind reeşalonarea datoriilor sale.

Astăzi a fost realuată în discuţie solicitarea SRTv, după ce Televiziunea Română a completat documentaţia la CNA, respectiv a depus decizia de eşalonare la plată pe o perioadă de şapte ani a datoriilor televiziunii publice. Datoriile TVR au fost eşalonate printr-o lege din 2013.

Consiliul a decis cu unanimitate de voturi să aprobe solicitările Televiziunii Române. La şedinţa CNA de astăzi au participat următorii membri: Monica Gubernat, Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

Mircea Neacşa, coordonatorul cu atribuţii de director al TVR 3 a precizat că, în toamnă, grila postului TVR 3 păstrează liniile tematice pe fiecare tronson orar.

"Dorinţa şi tendinţa a fost de o conturare a unei identităţi vizuale, în primul rând, a TVR 3 mai pregnante, în dorinţa de a deveni un agregator al producţiilor media teritoriale şi nu doar o platformă comună", a explicat acesta.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alma alma
    Splendid asta cu ... agregatorul.

Trimite un comentariu

sus