Skip to main content

Horia Vîrlan revine cu "Cireaşa de pe tort", miercuri, la Prima TV

 
Horia Virlan
Horia Virlan

Horia VirlanDupă ce a prezentat un sezon al show-ului culinar pentru copii de la Antena 1, Horia Vîrlan a revenit la Prima Tv pentru a realiza emisiunea "Cireaşa de pe tort", care l-a făcut celebru.

Publicitate

Horia Vîrlan şi echipa sa revin, miercuri, de la ora 19.30, la Prima TV.

Al 13-lea sezon al emisiunii Cireaşa de pe Tort debutează miercuri la Prima TV. Formatul emisiunii revine la formula cu patru invitaţi în fiecare săptămână.

Ca şi în sezonul precedent, emisiunea va fi difuzată de miercuri până duminica, de la ora 19.30.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristian cristian
    Bine ai revenit Horia,locul tau este tot la Prima TV.Succes !!!
  • adi adi
    Emisiunea e de joi pana duminica si miercurea e un best of. Saptamana asta, miercuri, e un episod special de lansare. O surpriza.
  • mona mona
    Cred ca e o greseala. Daca emisiunea e cu patru invitati nu se poate termina duminica
  • Eugen Patriche Eugen Patriche
    Cu stupefacție am urmărit în noul Master Chef românesc cum un membru în juriu, Patrizia Paglieri, susținea insistent că rețeta de surf and turf trebuie să conțină neapărat creveți?! O asemenea poziție o descalifică din start, în caz că ar fi concurat un juriu adevărat i-ar fi plesnit un NU… De altfel, cu mulți ani în urmă când lucram în Buftea am servit masa la localul ei și nu pot spune decât atât…poate e un bucătar în nici un caz un Chef. Cum Adi Hădean e un tip de bun simț, un blogger excelent, poate un bucătar dar nicidecum un Chef. Ca bibliografie la prostioara cu creveții aș oferi episodul 7 din Masterchef US ediția curentă unde se gătește surf and turf ca probă principală…Poate cel care își spune FOA să fie un Chef dar nu doar juriul e problema acestui sezon românesc. Cat despre emisiunea lui Horia Vârlan...mai bine lipsă!

Trimite un comentariu

sus