Skip to main content

Imagini din Bucureşti şi România rurală, promovate de un reporter National Geographic, pe Twitter

 
Bucuresti Twitter
Bucuresti Twitter

Bucuresti TwitterImagini din Bucureşti şi mai multe zone rurale din România sunt promovate pe Twitter de un jurnalist de la National Geographic, care filmează de câteva zile un documentar despre ţara noastră, în cadrul unui acord încheiat cu ANT, ce va fi difuzat în 10 ţări în anul 2015, scrie Mediafax.

Publicitate

Andrew Evans este editorialist al National Geographic Traveler, pentru care realizează rubrica "Digital Nomad". El călătoreşte în lumea întreagă şi împărtăşeşte fanilor săi de pe Twitter experienţele pe care le trăieşte în diverse destinaţii de pe Glob, publicând pe această platformă de microblogging numeroase fotografii şi comentarii.

De o săptămână, el se află la Bucureşti, unde filmează un documentar. S-a declarat impresionat de farmecul Capitalei României, în care arhitectura "Micului Paris" se împleteşte armonios cu influenţele otomane. A vizitat Centrul Vechi, Ateneul Român, s-a plimbat pe malurile Dâmboviţei, s-a declarat cucerit de sarmalele româneşti şi de bisericile străvechi.

"Mă aflu într-un oraş care celebrează a 555-a aniversare, denumit după un cioban, care a făcut parte din două foste imperii, roman şi otoman", scrie jurnalistul american.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus