Skip to main content

Licenţa de satelit Pro FM Bucureşti şi câteva licenţe locale Pro FM şi Info Pro, prelungite cu încă nouă ani

 
mic-radio - debanat
mic-radio - debanat

Sursa: debanat.ro
Sursa: debanat.ro

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, cu unanimitate de voturi, prelungirea cu încă nouă ani a mai multor licenţe operate de Pro FM şi InfoPro.

Forul audiovizual a aprobat prelungirea licenţei prin satelit a Pro FM Bucureşti, dar şi a celor terestre Pro FM Bacău, Sibiu şi Slatina. În plus, forul a aprobat şi prelungirea InfoPro Bacău şi Sibiu

Pro FM este o reţea naţională de radio cu 29 de staţii locale, reunite într-o reţea naţională.

InfoPro este o reţea cu acoperire naţională compusă din 38 de staţii.

Marius Dobre – director executiv Pro Fm şi InfoPro: „În cazul Pro FM, dorim să ne îndreptăm mai mult pe zona de ştiri şi info. În acest sens am elaborat o grilă de programe care creşte ponderea ştirilor de la 3 la 5 la sută. Buletine vor fi preluate de la radio InfoPro. În ce priveşte grila de programe, noutăţile ar fi că l-am cooptat pe Andrei Gheorghe, ca realizator al matinalului.”

Marius Dobre, despre InfoPro: „În ce priveşte InfoPro, modificările sunt mult mai substanţiale. Ne reîndreptăm serios spre InfoPro-ul de altădată. Avem o triplare a ştirilor, de la 3,4%, la 10%. Sunt 22 de buletine de ştiri de-a lungul zilei. Avem în fiecare zi rubrici speciale dedicate anumitor zone. O să avem buletine de ştiri sportive.
În weeekend avem două magazine săptămânale care vor aduna toate info importante din toate domeniile de-a lungul săptămânii. O modificare importantă este scăderea procentului de retransmisie a Pro FM la 67%. Toate aceste moficiări le-am planificat pentru data de 3 decembrie. Ele sunt din punct de vedere tehnic şi resurse umane în proces de implementare.

De menţionat că în prezent InfoPro retransmite Pro FM în proporţie de 97,2%, potrivit monitorizării CNA.

Cele două reţele de radio sunt deţinute de societatea Pro TV SA, deţinută de grupul CME.

Prelungirea licenţelor a fost aprobată cu unanimitate de voturi: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turoş. Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Radu Călin Cristea şi Laura Georgescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danaa danaa
    e tot mai greu sa intelegi rostul CNA-ului vad
  • claudiu roman claudiu roman
    cel vizat de mesajul meu stie foarte bine de ce m-am semnat asa si cate am avut si noi si claudiu de tras din cauza lui. acest dobre este cel care a distrus pe rand info pro, music fm, dance fm, a bagat profm in colaps si nu a stiut niciodata sa-si respecte un cuvant si nici pe oamenii din jurul lui. la inceput imi era mila de el cand toti colegii din incompetent si frustrat nu il scoteau dar apoi rezultatele au fost vizibile pentru toata lumea cand si profm a ajuns o epava
  • petre tutea petre tutea
    RIP claudiu :(
  • Gaetano Gaetano
    Amice esti cam penibil daca te semnezi cu numele unui raposat care intamplator a lucrat pe acolo. Halal caracter !! Ca ma-ndoiesc ca te cheama fix ca pe DJ-ul raposat.
  • claudiu roman claudiu roman
    inca mai e dobre la profm? stiam ca au pus un arlechin de circ ca el cand nu aveau pe cine sa puna la vremea aia. era ales doar provizoriu pana se gaseste unul bun. eu l-am prins pe vremea cand se ocupa de retea si facea niste greseli exact ca el iar toata echipa il lua in balon. in cazul asta nu ma mira de ce radioul scade constant si de ce in loc sa intinereasca grila (precum cei de la kiss, de exemplu) aduce oameni de 60 de ani la matinal. iar tepele date cna continua din cate observ
  • Thor Thor
    Și Pro FM va retransmite Info Pro în proporție de 33%. Practic nu se va schimba nimic substanțial. Abureli pentru CNA. Bătaia de joc continuă.
  • vlad vlad
    Dar parca intentionau sa vanda radiourile. Acum isi dezvolta grila.
    Dra nu prea inteleg cum vine ca InfoPro va avea 67% retransmie ProFM.

Trimite un comentariu

sus