Skip to main content

Licenţele staţiilor locale Kiss FM Craiova şi RM Valcea au fost prelungite de CNA

 
Kiss FM
Kiss FM

Kiss FMConsiliul Naţional al Audiovizualului a prelungit licenţele locale ale postului Kiss FM din Craiova şi Râmnicu Vâlcea.

Publicitate

A.G. Radio Holding a solicitat pe lângă aceste prelungiri de licenţă şi modificarea structurii de programe a celor două staţii locale. În plus societatea a mai solicitat şi o serie de licenţe audiovizuale în sistem hibrid analogic-digital pentru Kiss FM, Magic FM, One FM, Rock FM Constanţa, Cluj Napoca, Iaşi, Ploieşti, Piteşti şi Baia Mare.

În privinţa modificării structurii de programe, Consiliul a dat un vot negativ, Lorand Turos fiind singurul membru care a votat "pentru".

În plus, forul audiovizualului a decis amânarea acordării de licenţe în sistem hibrid analogic-digital pentru a avea timp "să se lămurească" în privinţa acestui tip de emisie.

Propunerea de amânare a fost făcută de Valentin Jucan şi a fost votată în unanimitate (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea).

Prelungirea celor două licenţe locale de radio a primit şapte voturi "pentru" şi unul "împotrivă", din partea lui Valentin Jucan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    E absolut firesc ca cei de la CNA sa se lamureasca cum e cu emisia HD atata vreme cat la CNA se discuta despre orice altceva decat media . Alooo...de bun simt ar fi fost sa STITI DEJA ce este cu HDradio. Ca nu lucrati la croitorie ...

Trimite un comentariu

sus