Skip to main content

Mona Segall, mesaj de încurajare pentru echipă după înfrângerea la scor a emisiunii Dansează printre stele de către Pro TV

 
Mona Segall
Mona Segall

Mona Segall

Publicitate

Producătoarea Mona Segall a încercat să îşi încurajeze echipa după ce show-ul Dansez printre stele a fost depăşit, la mare distanţă, de filmele difuzate de Pro TV.

Într-un SMS trimis luni echipei de producţie, Mona Segall se declară “foarte mândră de show-ul de aseară.”

Mesajul trimis echipei de către Mona Segall:

"Dragii mei, eu sunt FOARTE MÂNDRĂ de show-ul de aseară! Am fost în direct de foarte multe ori, am făcut zeci de programe live, poate sute, dar de foarte puţine ori am avut această senzaţie de împlinire şi n-am mai fost atât de mândră de o întreagă echipă, mai ales una formată şi din oameni cu care n-am mai lucrat niciodată. Vreau să vă felicit şi să vă mulţumesc tuturor."

Reamintim că, duminică, prima ediţie a emisiunii Dansează printre stele, produsă de Mona Segall la Antena 1, a fost după Pro TV pe intervalul de difuzare, la distanţă de filmele Testul suprem (cu Schwarzenegger şi Stallone) şi Kill Bill.

Pe naţional, Dansez printre stele a avut o medie de un milion de români, faţă de 1,7 milioane la Pro TV. Pe comercial, audienţa Pro TV a fost de peste două ori mai mare. Cifrele, aici:

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rod cotoare rod cotoare
    draga mosului, inainte sa faci asa afirmatii, trebuie sa stii ce inseamna prime time, adica intervalul intre 19 si 22 sau 20 si 23. dupa cum vezi, nici aqntena unu nu are emisiuni gen capatos in prime time. daca te referi la ce este dupa ora 23 sau inainte de ora 19, afla ca si protv are un maruta, avea (pe acasa) emisiuni cu baiatul ala de la cancan...nu doar totusi ipocrizia ?
  • Dana Dana
    Eu la antena sunt obisnuita sa vad showuri gen capatos. Nu-i usor sa ma convingi cu showuri mari cand pana acum te-ai discreditat cu d-astea. Pro-ul n-a avut niciodata asa ceva in prime-time.
  • rod cotoare rod cotoare
    bati campii. eu vorbesc despre calitatea emisiunilor, incerc o comparatie obiectiva, tu ai luat-o pe campii, cu cine a infiintat protv, cum a fost facuta antena de comunisti bla bla bla. foaie verde loboda, afara "ploaie" ! uita-te doar la pro, de fapt, scoate toate posturile de pe telecomanda si lasa doar protv-ul.
  • mad79 mad79
    eu am crescut cu ProTv-ul si mi-am format o opinie despre ei,pe care A1,nu mi-a oferit-o si nici nu s-a sinchisit sa mi-o schimbe in favoarea lor!
    Se vede ca esti limitat,daca din tot ceea ce am scris,ai inteles,ca nu ma uit la ei doar ptr ca au datorii la stat si ca formatele,dansez pt tine, vocea romaniei, masatechef ,nu le-a mai facut nimeni inainte!
    Poate trebuie sa iti explic mura in gura,ca sa priceapa si ultimul din clasa,m-am referit,si am si zis,dar ai sarit peste fraza respectiva,Pro-u; mi-a oferit schimbarea,ceea ce A1,nu a facut-o!
    Referitor la Sarbu,nu sunt avocatul lui sa-l apar,dar el nu a lansat Pro-ul,ci a fost doar fata romaneasca,in spatele lui au stat familia Lauder si Ion Tiriac,care a si fost actioner la inceput.In timp de incompetent ce era Sarbu a primit actiuni,intai la Pro,pe urma a cumparat Pro,prin imprumuturi de la banca,pe urma a devenit presedinte CME,compania,din care facea parte Pro-ul,dar doar in mica masura.Pe urma a venit criza si barca lui Sarbu lua apa si a fost inlaturat de la sefia CME,ulterior de la ProTV!
    Nu te intrebi Voiculescu cum a avut bani de a infiintat A1,pe urma un imperiu media?In decembie 89,iranienii comandasera niste armament de la Ceausescu,care a fost livrat in ianuarie 90,iar banii livrati prin curier cash.Banii trebuiau sa intre in conturi;e Dunarea,dar au fost interceptati de Voiculescu pe un aeroport din Sofia si au "disparut".
    Si iata-l pe milionarul Voiculescu!
    sursa
    Articolele din ziare,ce NICIODATA nu au fost negate de Voiculescu!
  • rod cotoare rod cotoare
    si eu iti spun, ipocrizie ! adica omul care in anii 90 era un simplu cameraman, devine in cativa ani mogul media. adica sarbu. si voi cadeti intr-o admiratie nebuna pt el, pt ca e curat si cinstit. ce are una cu alta ? da-o naiba ! tu incearca sa te detasezi si sa vorbesti strict despre emisiuni si atat, nu despre patronul cel rau al antenei si neprihanitul patronul protv.
  • mariusc mariusc
    Încearcă sa te detasezi puțin ca o sa vezi mai bine. Mulți dintre oamenii care lucrează in antene sunt ok, e vorba de securistul-turnator Voiculescu, de ce reprezintă el in România, de partizanatul politic desanta care se face in antene si de linsajele publice. Destul?
  • rod cotoare rod cotoare
    este insa clar ca protv este liderul in divertisment chiar si acum. insa eu apreciez efortul antenei de a ajunge din urma liderul. competitia este excelenta. insa mai cred ca gresesc incercand sa imite protv, ei trebuiau sa isi pastreze stilul lor, sa fie contrabalansul pro-ului. in rest, eu mai uit la pro mai mult decat la antena si sunt greu de ajuns, dar ma bucur ca antena incearca.
  • rod cotoare rod cotoare
    wow, cata ipocrizie. asadar de aia nu va uitati voi la antena unu, in semn de protest. da, da, da...acum am inteles, spiritul justitiar al romanului loveste. nu ma uit ba la x factor, pt ca are antena datorii la stat. pana nu plateste, eu protestez. ii urasc pt ca au luat oamenii de la protv si nu au inovat. vorba aia, dansez pt tine, vocea romaniei, masatechef sunt inovatii ale pro-ului, nimeni nu le mai facuse inainte. amuzant ! hai, mai incearca, poate reusesti sa te convingi.
  • mad79 mad79
    Crezi ca A1 isi are platite datoriile la stat?
    De datoria de 10 milioane euro,pe care o are spre bugetul de stat,nu ai auzit?
    Plus ca Varanul a mai facut o gaura in bugetu de stat de 60 mil.euro,asa ca am putea sa imputam si aceasta datorie,daca ne fortam un pic!
  • mad79 mad79
    Crezi ca A1 isi are platite datoriile la stat?
    De datoria de 10 milioane euro,pe care o are spre bugetul de stat,nu ai auzit?
    Plus ca Varanul a mai facut o gaura in bugetu de stat de 60 mil.euro,asa ca am putea sa imputam si aceasta datorie,daca ne fortam un pic!
  • mad79 mad79
    Hai ca am sa-ti raspund eu,desi sta la mintea cocosului raspunsul,dar se pare ca nu vrei sa-l accepti.
    Antena1 a fost lansata cu 2 ani inaintea ProTv-ului,dar a facut aceeasi mizera care era in Romania primilor ani de dupa revolutie,neiesind din tipare si difuzand filme,cumparate la colt de strada sau din piete,ignorand orice lege a proprietatii intelectuale,de aceea avand multi ani de zile interzis la cinematografia americana.
    Cand a fost lansat ProTv-ul,ce fel de programe,filme,seriale erau si ce vedeai la Antena1!?
    Prefera sa copieze,nu sa inoveze!
    Cati stiristi au plecat din ProTv si au ajuns la Antena1,de-a lungul anilor si cati au venit dinspre A1 spre Pro?
    Nu vrei sa vorbim de calitatea imaginilor si felul showurilo!
    La A1 te mint ca transmit 16:9,dar de fapt este un 4:3,din anii 90,iar sunetul este de toata jena!
    Degeaba incerci sa aperi A1,pentru ca este o cauza moarta.
    Deja telespectatorul si-a format o opinie,iar la aceasta este greu sa o mai schimbi,indiferent cate transferuri faci de la ProTv,pentru ca nu reusesti sa ii cumperi si audienta!
  • rod cotoare rod cotoare
    da' de ce ? pt ca nu si-au platit impozitul la stat ? pt ca au inventat stirile cu babe violate de la ora cinci ? pt ca au adus manelele in televiziune ?pt ca prin stirile de acasa au fost precursorii emisiunilor gen un show ca..cios sau la maruta ? ups, greseala mea, toate astea le-a facut protv-ul ! hmmm...
  • mariusc mariusc
    Nu înțelegi: oamenii de aici nu iubesc protv-ul, ci urasc antenele. Nu cred ca trebuie sa-ti mai enumăr motivele. Sa stii ca disperarea ta e demna de o cauza mai buna.
  • andreea andreea
    dragi colegi, adio! nu era mai bun acest sms? zic :)
  • tene tene
    aseara am vazut pentru prima data un episod din Las fierbinti, si mi-a placut. oricand protv bate antena

Trimite un comentariu

sus