Skip to main content

Nik Wallenda, legat la ochi şi fără cabluri, va traversa la înălţime distanţa dintre doi zgârie-nori, în direct pe Discovery Channel

 
Discovery
Discovery

DiscoveryNik Wallenda, “Regele mersului pe sârmă” va executa un îndrăzneţ şi dificil număr de mers pe sârma la înălţime, în ”Orasul Vanturilor”, aşa cum este supranumit Chicago.

Publicitate

Legat la ochi, fara plasa de siguranta sau ham, el va incerca sa parcurga la inaltime distanta dintre doi zgarie-nori.

Discovery Channel va filma acest eveniment pas cu pas, transmitandu-l in direct, in aproape 200 de ţari din intreaga lume. În România, evenimentul Nik Wallenda deasupra orasului Chicago va fi difuzat in direct luni, 3 noiembrie, incepand cu ora 02.00 şi in reluare, in aceeasi zi, de la ora 20.00.

In prima parte a traversarii, Wallenda va strabate mai bine de doua cvartale, urcand o panta de 15 grade, de la turnul vestic al celebrului complex Marina City pana la cladirea cu peste 50 de etaje a Leo Burnett, care se ridica deasupra raului Chicago.

Va fi o dubla premiera: cursa intre doi zgarie-nori la cea mai mare inaltime incercata vreodata de un membru al familiei “Flying Wallenda” si, in plus, panta cea mai abrupta pe care a incercat vreodata s-o urce Nik, intr-o traversare pe cablu.

A doua parte a traseului sau se va intinde de la turnul vestic al complexului Marina City pana la turnul estic, timp in care va fi legat la ochi.

"Zeci de camere de filmat vor fi amplasate prin tot orasul si in elicoptere, surprinzand fiecare pas al acestei aventuri periculoase, caci Wallenda va incerca traversarea intr-una dintre zonele cu cele mai puternice vanturi din Chicago", se arată într-un comunicat de presă al Discovery Channel.

Telespectatorii care intra online pe SkyscraperLive.com vor beneficia de ”un bilet in primul rand” al evenimentului. Disponibil in 60 de tari si in 14 limbi, site-ul ii va aduce in Chicago pe telespectatorii din intreaga lume.

Fanii il pot urmari pe Nik in perioada lui de pregatire si pot face ei insisi aceasta traversare, prin intermediul cursei virtuale de 360 de grade, care asigura o experienta interactiva 3D.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus