Skip to main content

Platforma Seenow a lansat un serviciu prin care iubitorii de fotbal primesc notificări despre goluri

 
seenow - Gol Alert
seenow - Gol Alert

seenow - Gol Alert

Publicitate

Platforma Seenow a lansat Gol Alert, un nou serviciu online, care îi anunţă pe utilizatori în timp real scorul partidelor de fotbal din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României. Prin noua opţiune, utilizatorii au posibilitatea de a urmări golul imediat după ce a fost marcat.

Denumit Gol Alert, noul serviciu trimite notificări de tip push pe smartphone şi tabletă, ţinând astfel utilizatorii Seenow conectaţi la cele mai importante momente ale meciurilor. În plus, Gol Alert oferă acces utilizatorilor la arhiva de goluri din Liga 1, Cupa Ligii şi Cupa României.

Noul serviciu este disponibil gratuit pentru toţi utilizatorii Seenow care au abonament Koolnet. Cei care nu sunt abonaţi la Koolnet, pot accesa serviciul online pentru 1 Euro + TVA/ luna sau de 3 Euro + TVA pentru întreg sezonul fotbalistic 2014 - 2015.

Cătălin Clemente, Director de Marketing şi Vânzări la Direct One: „Prin Gol Alert, Seenow vrea să vină de data aceasta în întâmpinarea tuturor iubitorilor fotbalului, nu doar a consumatorilor din mediul online, cu un serviciu inovativ, care dă o nouă dimensiune experienţei fotbalistice. Fie că eşti pe stadion şi ai ratat faza de gol sau eşti în trafic şi nu ai prins începutul meciului, Seenow te ajută de acum să nu ratezi nici un gol din partidele preferate.”

Serviciul Gol Alert este disponibil în aplicaţiile mobile Seenow pe sistemele de operare Android, iOS, Windows 8, dar golurile pot fi urmărite şi pe www.seenow.ro sau pe smart TV.

Seenow pune la dispoziţia celor interesaţi posibilitatea testării gratuite a serviciului Gol Alert pentru etapele următoare din cele mai importante competiţii fotbalistice din România - Liga 1 şi Cupa României - până joi, 30 Octombrie, folosind codul voucher promoţional AL3R7, cu menţiunea că acesta trebuie activat pe portalul www.seenow.ro.
Ulterior, utilizatorii se pot abona folosind opţiunea de plată directă pe factura Vodafone sau pot plăti prin sms în reţelele Orange şi Cosmote, iTunes, card de credit sau PayPal.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zugu zugu
    Serviciul asta mizerabil cand are de gand sa bage streaming HD? Suntem in 2014, daca vreau sa ma abonez la ei ca sa vad liga 1 am pretentia sa faca streaming in HD, daca vreau SD ma uit la televizorul din bucatarie.

    Lasati prostiile si bagati HD.
  • geo geo
    De asta nu pot dormi linistit...de parca m-ar interesa daca da Chiajna ori Viitorul Voluntari macheaza vreun gol...Asta este o noua gaselnita de marketing importata pentru a scoate un banut in plus de cei care pun botul la vraja lor...

Trimite un comentariu

sus