Skip to main content

Rareş Bogdan: Nu a fost niciun scenariu în emisiunea cu Traian Băsescu

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

Publicitate

Jurnalistul şi realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, Rareş Bogdan, a susţinut, marţi seară, la Realitatea TV, că nu a existat niciun scenariu, în ceea ce priveşte dezvăluirile făcute, cu o seară în urmă, de şeful statului, Traian Băsescu, în cadrul emisiunii sale, despre calitatea de ofiţer acoperit a premierului, Victor Ponta, între 1997 şi 2001, scrie Realitatea.net.

”Eu nu am fost la Traian Băsescu. Este o prostie, ştiu că o agită foarte mulţi oameni. Nu a fost niciun scenariu. Este greu de convins Traian Băsescu. Vreau să spun un lucru: Traian Băsescu dacă nu ar fi vrut, dacă nu ar fi prins încredere în emisiune, nu ar fi făcut-o. El a venit la un om care nu era neapărat prietenul domniei sale, am fost, de cele mai multe ori, un adversar, l-am criticat, dar, ne uneşte ceva: atunci când vorbim de România, vorbim fiecare cu emoţia specifică. Şi a văzut, timp de o oră, că am vorbit despre multe subiecte, de la Microsoft la EADS şi îmi pare rău că subiectul ofiţerului acoperit acoperă, în momentul acesta, subiectul Loterie, EADS, Aeroportul Tuzla, Aeroportul Kogălniceanu, Portul Constanţa, Microsoft şi celelalte subiecte pe care noi le-am dezbătut, extrem de interesante (...)", a spus Rareş Bogdan.

Realizatorul de la Realitatea TV a spus că dosarele cu care a venit şeful statului "nu au fost aduse la braţ".

"Dosarul nu l-a adus sub braţ, ci l-a trimis pe aghiotant, la pauza publicitară. Toată lumea spune că a fost o înţelegere, un scenariu bine pus la punct. Inclusiv oameni apropiaţi nouă. Nu, vă spun clar că nu a fost niciun scenariu, a fost pur şi simplu o emisiune construită inteligent, dar şi din partea unui om care a intrat în această emisiune şi care şi-a construit, la rândul său, modalitatea de a transmite mesajul în spaţiul public. Pentru că noi am discutat despre economie, despre mari afaceri de corupţie, despre politicieni, despre presă şi despre vectori de opinie. După care, la pauza publicitară pe scandalul Lukoil, preşedintele m-a rugat: ”Vreau să arăt ceva, vreau să le arăt românilor o hartă a perimetrelor pe care le-a luat Lukoil”, n-a mai apucat, dar şi-a trimis aghiotantul şi tot atunci, a adus şi acel dosar, el nu era pe masă, cum spun ei. Omul i l-a adus încă din tipul emisiunii şi l-a pus pe masă. Eu nu ştiam ce conţin acele dosare (...) Au fost trei documente publice. Am fost adrese, documentele CSAT au fost acoperite cu o hârtie, nu am avut cum să le văd. Am citit doar documente publice, din Monitorul Oficial, Hotărâri de Guvern, adrese trimise de la Preşedinţie spre SIE, cu cereri ale preşedintelui României. Deci totul absolut transparent şi legal”, a afirmat Rareş Bogdan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • love love
    las o ca macane.... ati facut campanie lui ponta .... foarte bine.. o bomba "gusa" care a facut fasssssssssssssss
  • irinas irinas
    Clar n-a fost scenariu... Unde nu e scenariu nu e strategoie si moderatie TV. A fost delir si uluire.
  • Livia Pila Livia Pila
    Iara racneste patrihotul Rares Bogdan. daca si asta e om de televiziune....

Trimite un comentariu

sus