Skip to main content

Robert Turcescu revine la B1 TV. În reluare. B 1 TV s-a răzgândit, nu mai difuzează emisiunea

 
captura robert turcescu
captura robert turcescu

captura robert turcescu

Publicitate

UPDATE. Postul B1 TV a anunţat că nu va mai difuza în această seară emisiunea lui Robert Turcescu, din 11 septembrie, în care acesta vorbea cu Mihai Răzvan Ungureanu despre ofiţerii acoperiţi. Motivul, în articol.

Postul B1 TV va retransmite sâmbătă, de la 21.00 o ediţie a emisiunii Sub semnul întrebării, din data de 11 septembrie. Postul de ştiri anunţă o emisiune document pe tema ofiţerului acoperit, cu Robert Turcescu şi Mihai Razvan Ungureanu.

„In acea editie, s-au spus multe lucruri care s-au petrecut de curand, ca un fel de profetie”, anunţă postul.

„În lumina recentelor dezvăluiri pe tema ofiţerului acoperit, emisiunea de atunci are toate ingredientele pentru a fi catalogată drept o emisiune document pe o temă atât de fierbinte din actuala campanie electorala”, mai spun reprezentanţii postului.

Reamintim că preşedintele Traina Băsescu a declarat luni seară, la Realitatea TV, că Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit al Serviciului de Informaţii Externe.

MOTIVUL. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, justificarea postului B1 TV pentru anularea difuzării emisiunii lui Turcescu, în reluare.

Pentru a nu interfera cu campania electorală, B1 TV a decis anularea difuzării în reluare a emisiunii “Sub semnul întrebării”, ediţia din 11 septembrie.

Emisiunea respectivă, în care Robert Turcescu l-a avut invitat pe Mihai Răzvan Ungureanu, poate fi însă urmărită integral pe site-ul b1.ro, la secţiunea Înregistrări.

Temele dezbătute la acea dată, în acea emisiune, pot pune într-o nouă lumină dezvăluirile recente din campania electorală actuală pe tema ofiţerului acoperit din politică.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus