Skip to main content

Săptămâna asta, doar o porţie de MasterChef. Cupa României CSMS Iaşi - Steaua ia locul ediţiei de marţi

 
Chefii MasterChef
Chefii MasterChef

Chefii MasterChefSăptămâna asta Pro TV difuzează doar o ediţie a show-ului culinar MasterChef, emisiunea de marţi fiind înlocuită de meciul dintre CSMS Iaşi şi Steaua, din Cupa României.

Publicitate

În mod obişnuit televiziunea difuzează două ediţii pe săptămână, în fiecare zi de luni şi marţi, de la ora 20.30.

MasterChef este unul dintre programele cheie din grila postului Pro TV, având audienţe de peste 1,5 milioane de telespectatori.

Partida din Cupa României se va bate cu Dansează printre stele, emisiunea Antenei 1 care recent a fost mutată din ziua de duminică în ziua de marţi, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Ma rog , omul e nascut sa greseasca nu sa fie perfectionist
  • Horia Horia
    ''Obtiune''? Toti agramatii se pricep la tv.
  • BDorin BDorin
    Pacat meci in loc de emisiune de ce nu il baga pe sport.ro ca doar si sa lase emisiunea in fine pacat :) pierd telespectatori
  • alex alex
    Pentru ca in europa league sunt 2 ehipe ( Astra Giurgiu si Steaua ) . Protv-ul a achizitionat doar obtiunea a doua pentru Romania , adica daca sunt doua echipe ei o difuzeaza pe aia mai slaba , prima obtiune fiind la digi si dolce . Daca Steaua se califica in faza urmatoare ceea ce este foarte probabil si astra nu atunci protv o sa transmita si pe Steaua . O sa vezi ca meciul Stelei de marti va atrage cel putin 1.6 milioane de telespectatori
  • Cata Cata
    Nu inteleg de ce difuzeaza pro tv meciurile stelei din cupa si pe cele din europa nu. In mod normal nu s-ar uita aproape nimeni la iasi cu steaua dar pentru ca e pe pro tv, o sa sara audienta de un milion.

Trimite un comentariu

sus