Skip to main content

Times New Roman TV revine la Prima TV, cu Ioana Maria Moldovan la pupitru

 
Ioana Maria Moldovan
Ioana Maria Moldovan

Ioana Maria MoldovanEmisiunea care a adus la televizor ştirile din prestigiosul cotidian independent de umor voluntar, www.timesnewroman.ro, revine, duminică, cu un nou sezon la Prima TV.

Publicitate

Ştirile marca Times New Roman vor fi prezentate în fiecare duminică de Ioana Maria Moldovan, începând cu ora 19.00.

Din noul sezon nu vor lipsi poantele de campanie, poveşti incredibile din vieţile românilor şi noutăţi care nu se regăsesc pe site, potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

„Ne întoarcem în această toamnă pe micile ecrane cu un nou format şi o nouă prezentatoare, Ioana Maria Moldovan. Un nou format, mult mai apropiat de umorul cunoscut de pe timesnewroman.ro, plin de materiale difuzate în premieră şi în exclusivitate", adaugă echipa TNR.

Mai mult decât atât, în fiecare ediţie din noul sezon, Times New Roman TV va avea un invitat special care va juca un rol într-una din scenetele emisiunii.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Ce teodor tata, esti taticul unei fetite urate la care nu se uita nimeni la birou ? :))) Stai linistit, prostuta ta tot trista ramane , tine-o tot asa, in posturi si rugaciuni :))) A fost la procesiunea oaselor la Iasi, nu i-a fost frig pe acolo ? Cred si eu ca e suparata ca pesedeaua a dat numa' covrigi, a plecat nervoasa lumea :)))
  • teodor teodor
    o stiau, dar au zis ca nu da bine pe site :) iar angajatii lui burcica n-au decat sa crape de foame atata timp cat este pastrata aparenta :)
  • teodor teodor
    draga ioana moldovan, lasa ca faci tu pasi de acolo, stii cum? de bunavoie si nesilita de nimeni, ca baby broker nu o sa te plateasca, e un falit, plin de datorii, el si clica lui au ingropat Prima Tv, care, de bine, de rau mai avea ceva urma de audienta
  • Adi Adi
    Daca tot publicati aceste stiri,probabil oferite de PR-ul de la Prima,poate verfificati si de ce NU S-AU PLATIT SALARIILE astazi???Sau pe asta nu o stiati?

Trimite un comentariu

sus