Skip to main content

Tolontan, despre întrebarea pusă de TVR Elenei Udrea dacă este iubita lui Traian Băsescu: "Problema nu e întrebarea"

 
udrea tvr
udrea tvr

udrea tvr"Credincioasă misiunii sale, TVR i-a pus Elenei Udrea întrebarea potrivită: 'Sînteţi iubita preşedintelui Traian Băsescu?'”. Asta da temă de campanie pentru un candidat la preşedinţie!", a scris Cătălin Tolontan, pe blogul său. Întrebarea la care face referire Tolontan i-a fost pusă Elenei Udrea la emisiunea electorală moderată de Monica Ghiurco şi Radu Rădulescu.

Publicitate

Jurnalistul spune că Televiziunea Română a ajuns cu această întrebare "în epicentrul interesului public".

Redactorul-şef al Gazetei Sporturilor mai atrage atenţia şi aspra faptului că nici măcar nu a fost asumată respectiva întrebare.

"Nici măcar n-au avut curajul să formuleze ei chestiunea, au făcut apel la o întrebare a ”Academiei Caţavencu” de acum 10 ani. Sigur că au fost 10 ani speciali de vreme ce TVR se comportă de parcă o vede prima oară în viaţă pe Elena Udrea.
În 10 ani de putere, nu i-au pus întrebarea. Tot privată ar fi fost tema, dar poate că atunci era ceva mai relevant să chestionezi sursa influenţei lui Udrea. Ei bine, cei din televiziunea naţională o fac acum, în ultimul minut al emisiunii şi al mandatului protectorului Elenei Udrea", a mai scris Tolontan.

Jurnalistul mai spune că acum "TVR e datoare să adreseze întrebări la fel de intime şi scormonitoare lui Victor Ponta".

"Problema nu e întrebarea. Şi nici faptul că a pus-o TVR.
Problema e că, dacă a decis că genul acesta e relevant pentru informarea publicului în campanie, TVR e datoare să adreseze întrebări la fel de intime şi scormonitoare lui Victor Ponta. Cine crede aşa ceva? La fel ca în cazul Elenei Udrea din 2009 sau 2010 sau 2011, dacă Ponta ar primi o astfel de temă s-ar lua curentul din Dorobanţi pînă în nordul oraşului. Cu greu ar mai ateriza avioanele pe Otopeni, rămase şi fără stewarzii intraţi în grevă.
Televiziunea naţională este curajoasă cu opozanţii şi slugarnică în faţa celor mari, aici stă discuţia fundamentală", mai spune Cătălin Tolontan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    O tara innebunita de Maruta si altii ca el de la generaliste. Cine ajunge in pat la cine? Asta e intrebarea care creste pib-u'. Jenant.
  • crisgina crisgina
    corina toma, tu ai inhalat aurolac?
  • Corina Toma Corina Toma
    Gata! Romania s-a saturat de aberatiile politicienilor! Romanii vor pe cineva in care sa-si puna increderea, pe cineva care merita intr-adevar scaunul de la Cotroceni! Pe cineva capabil! Nu! Nu! Nu! Nu! Iohanis, omul lui dottore - s-a dat de gol al 2lea om din PNL, cu faptul ca GhIonnha este omul lui Naum! Ne-am pierdut speranta si in neamt! Numai! Gata! Elena ramane singurul candidat disponibil al dreptei, de aceea turul II este intre Udrea vs dr.Cretinetti Naumovici! Iar dreapta se va uni sub mana Elenei, unde va ajunge PRESEDINTE! Asta este clar din cale afara... Doar asa mai putem salva tara si romanii din interiorul si exteriorul ei! Doar asa se intorc si cei de peste hotare; doar asa vom duce o viata mai buna, mai frumoasa!
  • mariana mariana
    pai si eu o intreb pe moni, esti cumva adusa de pe centura in televiziune? asa pare iar a doua intrebare; il vei intreba pe ponta mincinosul daca este adevarat ca si-a parasit nevasta gravida pentru stearsa de daciana fata lu' tata retrocedarilor?a si te mai intreb; iesti cumva amanta lui stelica ciofligarul tanase?
  • alin alin
    Pai sa-l intrebe si pe ponta daca era iubitul lui bombonel. Ca tot asa de tare il sustinea si bombonel pe ponta, si ce seri tarzii la guvern mai petreceau...
  • Mm Mm
    Ce iubita are Wiliam Branza sau ce iubit are Monica Macovei e treaba lor personala,dar daca de 10 ani se zvoneste ca actuala candidata la presedintie il viziteaza des pe actualul presedinte care o sustine de-a dreptul nebuneste ... e deja o intrebare normala.Ma mir ca s-a pus doar la TVR,ar fi trebuit intrebata asa direct demult.Nu ca nu ar minti cand raspunde,dar macar asa de curiozitate,sa vedem daca face ca atunci cand a fost intrebata daca a sunat la radio sa se autolaude.
  • rea rea
    Cind ii va fi mai greu lui Udrea, tot la presa se va duce, nu la slugile ei. Sa tina minte asta!
  • aura aura
    Tolo rastalmaceste adevarul si nu-i face cinste. Reporterul TVR a intrebat-o daca urmeaza sa raspunda, in 2015, la intrebarea respectiva, asa cum ea specificase. Si ca tacamul sa fie complet elucubreaza vis a vis de Ponta. Ii reamintesc, marelui jurnalist, ca Ponta inca n-a calcat pe la TVR iar relatiile cu conducerea sunt mai mult decat reci. De ce aleg unii oameni sa se faca de ras fara sa le-o ceara nimeni ?
  • pop pop
    Bine ca are mintea Tolo sa nu poarte ranchiuna! La ce i-a facut blonda, eu n-o iertam niciodata.
  • Livia Pila Livia Pila
    Uite ca Tolo nu are dreptate. O alta Elena, Lupescu, l-a influentat negativ pe regele Carol II. Innebunit de Elena Udrea pe care o califica drept femeie cinstita (ma rog, eu cred ca e preacinstita), Basescu a redus simtitor sansele Dreptei. I-a denigrat pe toti competitorii ce o reprezinta. De la Iohannis la Macovei.

Trimite un comentariu

sus