Skip to main content

TVR vrea să cumpere servicii de suport şi mentenanţă pentru producţia digitală a ştirilor

 
TVRintrare
TVRintrare

TVRintrareSocietatea Română de Televiziune (SRTv) vrea să cumpere, cu aproximativ 73.000 de euro, prin licitaţie deschisă, servicii de suport şi mentenanţă pentru sistemul automatizat de producţie digitală a ştirilor, scrie Mediafax.

Publicitate

Criteriul de atribuire a acestui contract de achiziţii publice va fi preţul cel mai scăzut, potrivit unui anunţ al SRTv, publicat pe site-ul e-licitatie.ro.

Contractul va fi atribuit prin procedura de licitaţie deschisă, valoarea estimată fără TVA a acestuia fiind de 72.580 de euro.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 20 octombrie, ora 11.00. Ofertele vor fi deschise în aceeaşi zi, de la ora 11.30, la sediul din Bucureşti al Televiziunii Române.

Durata contractului va fi de 12 luni, începând de la data atribuirii sale.

În ultima perioadă, TVR şi-a anunţat intenţia de a organiza mai multe licitaţii pentru cumpărarea de echipamente.

Astfel, TVR a cumpărat, cu aproximativ 67.000 de euro (293.705,4 lei), prin licitaţie deschisă, echipamente specifice activităţii de televiziune. Echipamentele au fost cumpărate de la societăţile Creative Broadcast Solutions SRL, O-Video SRL şi Romtek Electronics SRL.

Totodată, SRTv vrea să cumpere cu aproximativ 140.000 de euro, prin licitaţie deschisă, echipamente necesare transmisiei TVR în Republica Moldova, licitaţia fiind în curs de desfăşurare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    @ Cristi, te plateste degeaba penalul Tanase Stelian. iti tot schimbi numele, dar nu reusestti sa arati ca ai fi altul. Ai o obsesie lingvistica-GUVERNARICI. Cind ai fost la psihiatru ultima data? Sau esti chiar Stelian Tanase? De el stie tot TVR=ul ca are nevoie de ajutor medical.
  • olaeriu olaeriu
    Hmmm, manevra clara! Oare chiar nu stie lumea ca Creative Broadcast Solutions e in combinatie taman cu celebrul Cristi Zgabercea??? De ce nu s-a sesizat nimeni? Gsca hotilor s-a reunit la TVR: Irina Radu, Zgabercea, Camelia Patru...AOLEUUUUUUU!!!
  • cristi cristi
    Livia Pila nu ne mai plictisii cu aberatiile tale de nivelul paranormalului. Daca iti aratam o tastatura ai sa zici ca-i baclava. Daca vezi un mouse ai sa o iei la fuga tzipand ca ne-au invadat extraterestrii. Frustrarile tale de fata / flacau ce nu a primit bomboane / emisiune ne lasa indiferenti. FDa-i drumul in delta ca s-a umplut de sturioni. TVR-ul nu mai vrea guvernarici !
  • Livia Pila Livia Pila
    Are el grija TANASE STELIAN sa cistige licitatia cineva din preajma lui MIRCEA DINESCU. Cum e cu tonomatele de cafea, TANASE?

Trimite un comentariu

sus