Skip to main content

UPC oferă acces la internet şi în afara casei, în peste 200.000 de puncte de acces WI-FI

 
UPC fibra pocketinet
UPC fibra pocketinet

UPC fibra pocketinetUPC România, companie membră Liberty Global, anunţă lansarea serviciului UPC Wi-Free, care permite clienţilor de internet UPC acces gratuit şi nelimitat la web în afara casei. Utilizatorii vor avea acces la internet prin intermediul a peste 200.000 de punct de acces Wi-Fi, din ţară.

Publicitate

La nivelul pieţei se remarcă o nevoie ridicată de conectivitate în afara casei prin Wi-Fi – 52% dintre persoanele adulte din mediul urban folosesc conexiuni Wi-Fi în afara casei, în timp ce internetul mobil (3G/4G) este folosit de 29%, iar internetul mobil prin stick USB de 23%, anunţă UPC într-un comunicat de presă. Mai multe detalii, pe site-ul UPC.

Cum se face conectarea la UPC Wi-Free. Primul pas pentru activarea serviciului este crearea unui cont My UPC, urmată de configurarea parolei Wi-Free. Odată autentificat, un client de internet UPC va rămâne conectat permanent în locaţiile în care există acoperire Wi-Free. Accesul la internet este gratuit, nelimitat şi sigur – doar clienţii autentificaţi se pot conecta.

Robert Redeleanu, UPC România: „Clienţii vor să fie conectaţi oriunde, oricând, pe orice dispozitiv. UPC inovează în permanenţă pentru a le oferi atât conectivitate, cât şi divertisment – scoatem internetul în stradă pentru şi mai multă mobilitate. UPC Wi-Free este un produs global, care revoluţionează experienţa clienţilor noştri. Oferă acces simplu, gratuit şi nelimitat la sute de mii de hotspot-uri din România. Foarte important, cu Wi-Free, clienţii noştri de internet au Wi-Fi gratuit şi în străinătate – în Europa există deja milioane de hotspot-uri UPC Wi-Free, iar numărul lor creşte zi de zi.”

Încă din momentul lansării, UPC Wi-Free are o acoperire de sute de mii de hotspot-uri în România şi milioane de alte puncte de acces în Europa, în ţările Liberty Global. Serviciul va fi disponibil, în curând, şi în alte ţări europene, dar şi în SUA, datorită acordului dintre Liberty Global şi Comcast.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marius Marius
    Clienti UPC sunt intradevar niste oameni onesti si educati. Hai sictir, ma. Omul are dreptate, pe banii lui si in casa lui sa-si faca retea un operator de rahat care este platit pentru ceeace ofera este tupeu maxim.
  • Marius Marius
    Cat de prost sa fi sa oferi acces la toti tampitii pe routerul tau de acasa. Chiar daca este retea asa zis separata tot pe acelasi router este. Adica gaura mare de securitate, consum suplimentar de energie si semnal din parti daca echipamentul la care vrei sa te loghezi este la etajul 4 sau 10. UPC este cea mai hoata companie de telefonie. Are cele mai mari preturi si trage cele mai mari tepe. Acum dovedesc si tupeu maxim. Sa faci retele Wifi pe routerele clientilor, care culmea mai platesc si chirie la ele, este maxim. Eu nu sunt si nici nu vreau sa fiu abonat UPC dar daca ar incerca asa ceva as rezilia contractul imediat. Apropo pe anumite situri abonatii UPC se plang ca au aparut retele WiFi Free pe routerele lor fara sa-si fi dat acordul explicit pe site.
  • Dorin Goian Dorin Goian
    Eu am iesit doar pe langa blocul meu si a mers.
    Nu cred ca ai avut timp sa scanezi tot orasul, exagerezi :))). Sau poate nu ti-ai facut configurarea cum trebuie. Ai inceput cu contul myupc?
  • Misu Misu
    Sa nu mai aud de digi si tot ce e conex de ei. Nu exista tepari si mincinosi mai mari ca acolo
  • Misu Misu
    rds a facut lucruri bune la inceput, dar de cativa ani sunt vai de ei. isi bat joc constant de clienti si de contractele incheiate. iti promit marea cu sarea si iti dau nimic. lumea a inceput sa se sature de ei si sa renunte la colaborare
  • Neacsu Neacsu
    Nu are ba nene treaba cu semnalul tau, va fi o retea separata.
    La ce limbaj de cartier, nici nu meriti sa fii client upc
  • Neacsu Neacsu
    Serviciul asta e wi-free, adica gratuit. Nu platesti nimic in plus cum platesti la abonamentul pentru mobil
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    Orice noutate telecom din afara lichelelor rcs- rds e binevenita si salutata ! Orice microbist, orice om cu pretentii la CALITATE tv, oamenii activi nu au cum sa ramana sclavii mediocritatii ercesiste !
    Aplauze la scena deschisa UPC !
  • vaca vaca
    cum isi permit jegosii astia sa creeze un hot-spot gratuit in casa mea pe banii mei? poate eu nu vreau sa impart semnalul wi-fi cu nimeni.
  • vaca vaca
    nebun sa fii sa cauti pe sub geamurile oamenilor semnal wi-fi. eu am internet nelimitat pe mobil, nu ma mai incurc cu wi-fi-uri.
  • adi adi
    Am scanat in tot orasul si nici urma de UPC wi-free, poate ne spune si noua in ce localuri/cafenele ne ofere wi-fi.
  • Redington Redington
    Mi-am dorit de mult acest lucru si chiar nu ma asteptam sa-l faca Upc posibil.
    Mi-au castigat toata atentia si consideratia cu serviciul de wi-FREE
  • Stratulat Stratulat
    Primesti pe bani de la aia, ca iti faci abonament separat.
    La upc wi-free e inclus in abonamentul de net. Adica nu mai dai nimic in plus.
    Un mare avantaj
  • Eugen Eugen
    Acum nu mai e nevoie de Wifi cat timp primesti o gramada de giga de digi, orange sau vodafone
  • Nicu Nicu
    Au zis ca vor fi peste 200 000 de hotspot-uri la nivel national, iar cu un singur cont te poti loga de pe maxim 3 dispozitive

Trimite un comentariu

sus