Skip to main content

UPC oferă acces la internet şi în afara casei, în peste 200.000 de puncte de acces WI-FI

 
UPC fibra pocketinet
UPC fibra pocketinet

UPC fibra pocketinetUPC România, companie membră Liberty Global, anunţă lansarea serviciului UPC Wi-Free, care permite clienţilor de internet UPC acces gratuit şi nelimitat la web în afara casei. Utilizatorii vor avea acces la internet prin intermediul a peste 200.000 de punct de acces Wi-Fi, din ţară.

Publicitate

La nivelul pieţei se remarcă o nevoie ridicată de conectivitate în afara casei prin Wi-Fi – 52% dintre persoanele adulte din mediul urban folosesc conexiuni Wi-Fi în afara casei, în timp ce internetul mobil (3G/4G) este folosit de 29%, iar internetul mobil prin stick USB de 23%, anunţă UPC într-un comunicat de presă. Mai multe detalii, pe site-ul UPC.

Cum se face conectarea la UPC Wi-Free. Primul pas pentru activarea serviciului este crearea unui cont My UPC, urmată de configurarea parolei Wi-Free. Odată autentificat, un client de internet UPC va rămâne conectat permanent în locaţiile în care există acoperire Wi-Free. Accesul la internet este gratuit, nelimitat şi sigur – doar clienţii autentificaţi se pot conecta.

Robert Redeleanu, UPC România: „Clienţii vor să fie conectaţi oriunde, oricând, pe orice dispozitiv. UPC inovează în permanenţă pentru a le oferi atât conectivitate, cât şi divertisment – scoatem internetul în stradă pentru şi mai multă mobilitate. UPC Wi-Free este un produs global, care revoluţionează experienţa clienţilor noştri. Oferă acces simplu, gratuit şi nelimitat la sute de mii de hotspot-uri din România. Foarte important, cu Wi-Free, clienţii noştri de internet au Wi-Fi gratuit şi în străinătate – în Europa există deja milioane de hotspot-uri UPC Wi-Free, iar numărul lor creşte zi de zi.”

Încă din momentul lansării, UPC Wi-Free are o acoperire de sute de mii de hotspot-uri în România şi milioane de alte puncte de acces în Europa, în ţările Liberty Global. Serviciul va fi disponibil, în curând, şi în alte ţări europene, dar şi în SUA, datorită acordului dintre Liberty Global şi Comcast.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Nicu
    Doar de clientii UPC se poate accesa.
    Intri in aplicatia My Upc si iti geneareaza de acolo un user si o parola
  • Andrei Andrei
    Sute de mii de hot-spot-uri??!
    Di nu inteleg daca de poate accesa doar de către clienții UPC...

Trimite un comentariu

sus