Skip to main content

VIDEO. Puya, Antonia, Alex Velea şi Găinuşă îi cheamă pe români la vot, într-o campanie marca Gândul.info

 
puya
puya

puya

Publicitate

„Doar tu îţi poţi decide viitorul. Revoluţia votului începe cu tine”, spun vedetele care apar în campania Voteşti lansată de Gandul.info, susţinut de site-urile Mediafax Group. Campania îşi propune să promoveze participarea la vot ca dimensiune şi atitudine civica.

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei se numără Puya, Antonia, Alex Velea, Alexandra Stan şi Mihai Găinuşă. Toţi au creat mesaje video prin care îi îndeamnă pe români să iasă la vot.

Manifestul campaniei:

„De mai bine de un deceniu, o jumătate din alegători decid pentru cealaltă jumătate de non-votanţi! E timpul să schimbăm ceva. E timpul pentru o nouă revoluţie: Revoluţia Votului! Numai împreună ne vom putea re-activa LIBERTATEA de a ne alege noi înşine viitorul! Singura noastră armă este VOTUL!”

Cititorii îşi pot crea în pagina proiectului afişe personalizate în şablonul disponibil pentru a transmite mai departe mesajul mobilizator al campaniei.

o-cow-facebook

Puya îi invită pe români la vot: „Chiar dacă nu-ţi vine să crezi, revoluţia votului începe cu tine”

Găinuşă: „Sunt 14. Nu trebuie să ţi se rupă-n 14!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • valeu, valeu,
    bine ca de felul meu sunt om responsabil si merg la vot, macar pentru a mi-l anula, ca la asa buchet de sustinatori ai votului mi se lua de mers la vot. bine ca am trait 100 de ani ca sa aflu pe cine trebuie sa ascult si sa merg la vot: trei inculti si un complexat. presupun ca aia de-au gandit campania asta gandesc despre romani, ca sunt toti niste idioti care cad pe spate la drogati, inculti si cantaciosi. :( si un complexat neasteptat de veninos cand i se ofera ocazia.
  • cristian cristian
    Ma intreb si eu care incapabil (din cei 14) este capabil sa puna pe picioare aceasta,tara care de la revolutie incoace au furat toti care cum au vrut.RUSINE TRADATORILOR !!!
  • gigi gigi
    Dragi romania, votati, votati, votati! Pentru ca doar printr-o prezenta cat mai mare a romanilor la vot isi pot justifica politicienii existenta si pentru ca de 24 de ani votam si iata cat de bine o ducem.
    Si ca un raspuns la imaginea de mai sus cu vaca, va propun si eu un desen tot cu o vaca: http://i.imgur.com/nIipi7f.jpg
  • Andrei Andrei
    Intr-adevar, trebuie neaparat sa ma duc la vot, mai ales ca ma indeamna astia.
    Indivizii astia nu se baga in altceva decat in campanii de rahat. Nu i-ai vedea ca se implica in campanii de genul "nu mai furati ca porcii", "baga banu' la educatie" sau orice util in viata.

Trimite un comentariu

sus