Skip to main content

Alexandru Lăzescu, fostul şef TVR, este noul redactor-şef al Revistei 22

 
Alexandru-Lazescu
Alexandru-Lazescu

Alexandru-Lazescu

Publicitate

Alexandru Lăzescu, fostul preşedinte al TVR, este redactorul-şef al Revistei 22, în locul lui Armand Goşu, care şi-a anunţat demisia la data de 16 septembrie.

Lăzescu a fost numit pe funcţia de redactor-şef de către Consiliul Director al Grupului pentru Dialog Social.

Alexandru Lăzescu este profesor la Departamentul de Jurnalism si Stiintele Comunicarii al "Universitatii Alex Ioan Cuza" din Iasi si Presedintele Colegiului Editorial al "Ziarului de Iasi". Este membru al Grupului pentru Dialog Social.

A fost Presedinte - Director General al TVR (2010-2012) si Director Executiv al aceleasi institutii in perioada (1999 - 2000). A mai facut parte de asemenea din CA al SRTV intre 2002 si 2005.

A fost preşedinte fondator al cotidianului "Monitorul", înfiintat in 1991.

A facut parte din Board-ul Media al Fundatiei Soros si din acela al altor organizatii neguvernamentale (Transparency International, FDSC). Intre 2003 si 2010 a fost consultant pentru strategia de Media si Comunicare a Delegatiei/Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti. De asemenea a fost expert/consultant pentru Freedom House (proiectul "Nations in Transit") si pentru Goethe Institut (Bucuresti, Iasi, Chisinau).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    In loc sa-l cheme la DNA pentru devalizarea TVR impreuna cu Tudor Giurgiu@company, dl. Andy este promovat. Alo DNA, pe la Pangratti nu popositi? Ca si aici s-au facut invarteli de milioane de Euroi.
  • Livia Pila Livia Pila
    Minunat! Dl, Lazescu a ingropat TVR. Se pregateste revista 22. Doar de aia e Andi doctor in management.

Trimite un comentariu

sus