Skip to main content

Digi 24 organizează dezbaterea finală, dar cu candidaţi virtuali

 
Confruntarea virtuala
Confruntarea virtuala

Confruntarea virtualaDigi24 va prezenta în această seară, la 21:10, ultima confruntare a campaniei, dar între candidaţi în format virtual, care vor discuta despre temele esenţiale.

Publicitate

Astări este ultima zi în care telespectatorii se pot informa pentru alegerea pe care o au de făcut duminică, potrivit legislaţiei audiovizuale.

La ora 19:30, Digi24 va redifuza „2 pentru România”, filmul documentar despre cei doi candidaţi.

Ordinea difuzării va fi inversă faţă de seara premierei, adică primul va fi filmul despre Klaus Iohannis şi al doilea cel despre Victor Ponta.

La ora 21:10, după „2 pentru România”, Digi24 oferă telespectatorilor "'dezbaterea' sau ce-ar fi trebuit ea să fie", potrivit unui anunţ postat pe site-ul televiziunii de ştiri.

Cum se va desfăşura dezbaterea cu "avatari", potrivit Digi 24:

"Îi vom vedea pe cei doi candidaţi, VIRTUAL, unul lângă celălalt, exprimându-se în legătură cu marile teme, marile preocupări, adică ceea ce ar fi trebuit să fie, de fapt, subiectele tuturor dezbaterilor. Dacă cineva a fost plecat din ţară în ultimele două luni, privind ediţia specială de la 21:10, va recupera esenţialul. Şi, cel mai important, îi va vedea pe ambii candidaţi vorbind la obiect despre subiectele esenţiale."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • gigi gigi
    In lipsa de o dezbatere reala face si digi24 ce poate pentru a mai castiga un punct de audienta acum pe ultima suta de metri
  • Bing Bing
    emil hurezeanu e buba neagra acolo la digi, nu este impartial, ia tot facut campanie lui Iohannis
  • Adi Adi
    De excepție cele două documentare!

Trimite un comentariu

sus