Skip to main content

Digi Film va difuza luna aceasta patru filme în premieră pentru România. Printre pelicule se numără şi Grace de Monaco

 
Grace de Monaco
Grace de Monaco

Grace de MonacoLiam Neeson, Nicole Kidman şi Arnold Schwarzenegger îşi dau întâlnire, la început de noiembrie, pe Digi Film, canal din portofoliul RCS&RDS.

Publicitate

Digi Film va difuza, în premieră pentru România, patru producţii de anul acesta apreciate de publicul din cinema.

Lansat în primăvara lui 2014 pe marile ecrane, „Non-Stop”, filmul de acţiune în care Liam Neeson interpretează rolul unui fost ofiţer de poliţie, devenit alcoolic după moartea fiicei sale, şi care lucrează acum ca ofiţer de securitate pentru liniile aeriene, are mâine premiera pe micile ecrane din România la Digi Film, de la ora 20.00.

Seria premierelor continuă luni, 3 noiembrie, de la ora 20.00, cu „Grace de Monaco”. Filmul autobiografic ce spune povestea actritei Grace Kelly, devenită prinţesa Grace de Monaco, care a rulat la cinema în aceasta vară, vine acum şi pe micul ecran. După ce a renunţat la luminile reflectoarelor de la Hollywood, Grace (Nicole Kidman) trebuie să fie mamă, amfitrioană, femeie de societate şi soţia unui bărbat autoritar, interpretat de Tim Roth, care tocmai se confruntă cu o criză politică fără precedent, tocmai când ei i se oferă şansa de a reveni pe marele ecran.

Iar „Zece”, filmul de acţiune care a debutat în 2014 pe marile ecrane, cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal, poate fi urmărit miercuri, 5 noiembrie, de la ora 20.00, la Digi Film.

Seria peliculelor cu succes în box office continuă duminică, 9 noiembrie, de la ora 20.00, cu “Mud”, un film cu Reese Witherspoon şi Matthew McConaughey în rolurile principale.

Şi tot în luna noiembrie, la Digi Film, poate fi urmărit, în premieră în România, filmul lunii, „Divergent”.

Pelicula a reuşit să strângă, în doar câteva săptămâni de la lansare, 732 de milioane de dolari, iar producătorii pregătesc a doua parte. Filmul poate fi urmărit pe 16 noiembrie, de la ora 20.00, pe Digi Film.

Gardienii destinului” (The Adjustment Bureau), „Cum s-o dai să fie bine?” (Dilemma), „Matinal cu scandal” (Morning Glory), „Daca as fi..tu!” (The Change-Up), sunt doar cateva dintre titlurile lunii noiembrie, la Digi Film.

Digi Film poate fi urmărit şi online pe platforma Digi Online, disponibilă gratuit abonaţilor RCS & RDS la serviciile de televiziune şi internet fix.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Slick Slick
    Presupun ca esti abonat UPC si esti invidios ca nu poti sa vizionezi digifilm. Altfel nu inteleg de unde ai tras tu concluzia ca ar fi fost o lauda sau altfel de competitie.
  • Mihai Mihai
    Va fi un AMC pt Europa de est. In nici un caz nu vei vedea grila din State
  • Remus Remus
    De pe 5 noiembrie o sa intre AMC pe grila UPC.
    E cu 10 clase peste digi-ul vostru :)))) HAHAHAHAHA
  • Elga Elga
    Filmul "Divergent" nici macar 300 de milioane de dolari nu a facut la box-office; de unde 700? :))
  • misa misa
    Imi place DIGIFILM, filme de calitate.

Trimite un comentariu

sus