Skip to main content

În mintea criminalului, un serial difuzat în România de Pro TV şi Diva, anulat de CBS

 
In mintea criminalului
In mintea criminalului

In mintea criminaluluiAl şaptelea sezon din „The Mentalist – În mintea criminalului” (care va avea premiera americană pe 30 noiembrie) va fi şi ultimul, scrie TVmania.ro, care citează deadline.com.

Publicitate

Anularea de către CBS este una aşteptată: producţia TV cu Simon Baker (al cărui contract expiră după acest sezon) a primit undă verde pentru a şaptea serie abia în mai, după luni bune în care a stat sub semnul întrebării, în care producătorii au căutat un alt post dispus să difuzeze serialul.

Creatorul Bruno Heller poate, astfel, crea un final potrivit poveştii care, la mijlocul seriei a şasea, a mutat povestea din California în Texas şi a pus punct lungului fir narativ legat de ucigaşul în serie Red John.

Ultimul episod din „The Mentalist – În mintea criminalului” (serial difuzat, de-a lungul timpului, la noi de Pro TV, Pro Cinema şi Diva Universal) va fi difuzat în SUA pe 18 februarie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Oana Oana
    Cand va fi difuzat si SEZONUL 7 ?
  • BDorin BDorin
    Nu il anuleaza nimeni se termina Red John is Dead :D
  • name name
    n-am ratat niciun episod. abia astept seria 7
  • Marius Marius
    A fost anuntat inca din septembrie ca sezonul 7 va fi ultimul, diferenta e ca recent au anuntat cand va fi difuzat :) http://tvseriesfinale.com/tv-show/the-mentalist-season-seven-confirmed-as-final-season-34110/

Trimite un comentariu

sus