Skip to main content

ÎN SFÂRŞIT. A apărut CV-ul Monicăi Gubernat, la doi ani de la numirea în CNA

 
monica gubernat
monica gubernat

Antena Stars, CNA

Publicitate

La o zi după alegerile prezidenţiale câştigate de Klaus Iohannis, Monica Gubernat, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, şi-a publicat o scurtă prezentare pe site-ul instituţiei.

Din informaţiile postate pe scurt, Monica Gubernat este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002). În plus, ea a făcut parte din echipa tehnică de campanie a PSD în anii 2000 şi 2004. A lucrat în adminstraţia publică centrală (Ministerul Turismului).

Reamintim că, în ultimii doi, au existat mai multe discuţii în spaţiul public despre lipsa de pe site a cv-ului Monicăi Gubernat. Cel mai vehement a fost Robert Turcescu, la vremea respectivă realizator la B1 TV. CV-ul Monicăi Gubernat a făcut subiectul unei discuţii aprinse între Turcescu şi membrul CNA, în luna ianuarie a acestui an.

Un alt CV care lipseşte de pe site-ul Consiliului Naţional al Audiovizualului este cel al lui Lorand Turoş, numit în 2012.

Prezentarea de pe site, în continuare:

Monica Gubernat, doctorand al Şcolii Naţionale de Studii monica gubernatPolitice şi Administrative în domeniul comunicării publice, este licenţiată în ştiinţe politice (2000) şi comunicare şi relaţii publice (2002).

A facut parte din echipa tehnică de campanie a PSD în anii 2000 şi 2004. A lucrat în adminstraţia publică centrală (Ministerul Turismului).

A fost consilier în cadrul Parlamentului României având ca atribuţii monitorizarea presei scrise şi audiovizuale şi formularea unor reacţii rapide, dar şi elaborarea documentelor pentru desfăşurarea activităţii liderilor grupurilor parlamentare, respectiv activitatea în Comitetul liderilor grupurilor parlamentare în concordanţă cu prevederile Constituţiei şi ale Regulamentului Camerei Deputaţilor.

Monica Gubernat a fost validată de Parlament ca membru CNA din partea PSD în octombrie 2012, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    monicuta are doctoratul la fel ca plagiatorul fonta? este o sinecura bine plantata acolo.
  • nadia nitov nadia nitov
    adevarat graiesti! daca iesea ponta, nu-i vedea nimeni cv-ul. :( buna frica asta! :)
  • Papusa goala Papusa goala
    Monica este deci o papusa scolita la un fel de "Stefan Gheorghiu" dar mai plin de nulitati cu pretentii. Decit un CV penibil mai bine ne spune cui ii duce servieta si ii face"cafeaua"
  • cozia cozia
    ce cauta o comunista in CNA?
    o ipocrita cu majuscule facea felul la oameni de cultura si la jurnalisti care munceau cu adevarat, nu ca ea, cu fundul pe fotoliul comod de la cna, o alta ioana petrescu ... mi groaza mi e sila, cum se dau functii la oameni vanduti banului fara experienta... ce stiinte politice, la cna avem nevoie de oameni de cultura nu de propagandisti , pai la stiinte politice au intrat multi lenesi la carte, ca pe vremuri, academia stefan gheorghiu era pentru comunisti iar gubernat asta sa nu se mai atat de rotunda ca de fapt e un zero absolut, in perioada asta cate orori s au perindat pe televiziuni , pe fata asta cred ca a preocupat o salariul si plimbarile si tupeul, altceva, nimic nimic, te numesti monica gubernat, ai baut apa dupa madam georgescu, istetul ala scarbos de la auzi domne, europa libera samd. cu exceptia a doi, toti sunteti o adunatura de hoti si mediocri.
    jos cna ul actual jos cu compromisii si vulgarii!
    vrem cna impartial si de valoare!
  • Crina Crina
    Imposibil.
  • prapastiosu prapastiosu
    PSD-ista convinsa! "A facut" parte din staff-ul de campanie a pesedeului nu e bine zis! FACE parte din staff-ul de campanie a pesedeului, oriunde e plantata pe la vreo institutie publica!
    SNSPA-ul asta e un fel de "Stefan Gheorghiu" facelift!
  • Argus2014 Argus2014
    O umplutura cu pretentii de specialist!...
    Tipic pentru mass media romaneasca: sa nu ne mai miram ca romanii s-au mutat pe internet.
  • anca anca
    de ce doar jurnalisti? de ce nu si oameni de cultura? cam cat se pricep jurnalistii la filme/seriale/documentare(nu reportaj care e altceva)
  • DNA DNA
    Asta arata in primul rand ca-i e FRICA. Cum a picat Ponta, cum pac, a pus ceva pe site a doua zi, desi statuse cu tupeu si nesimtire doi ani de zile fara CV pe site. Oamenii astia nu stiu decat de frica. In al doilea rand, asta e CV? Doua propozitii ”povestite”? Uitati-va la ceilalti membri cum au CV-ul, pe ani, date, institutii, functii, CV formal, serios. De ce Gubernat nu are? Pentru ca este ofiter DGIPI sub acoperire. Vin ei procurorii DNA cu duba, si o sa scrie Gubernat si laptele pe care l-a supt de la masa, nu doar CV-ul complet.
  • dănuţu dănuţu
    şi atunci mai vorbim de inparţialitate în luarea deciziilor de la CNA?
  • cna cna
    De ce CNA trebuie sa aiba in componenta oameni politici si nu jurnalisti?
  • geo geo
    Cvul NU o recomanda pentru CNA, cu parere de rau...

Trimite un comentariu

sus