Skip to main content

Mihai Stegerean, fost producător B1 TV, este consultant la ştirile Kanal D

 
mihai stegerean
mihai stegerean

mihai stegerean

Publicitate

Mihai Stegerean, fost producător general la B1 TV, este noul consultant al ştirilor de la Kanal D, de la începutul acestei luni. El are contract cu postul de televiziune pe o perioadă de trei luni, după cum a declarat pentru paginademedia.ro.

Mihai Stegerean: „Ei (reprezentanţii Kanal D- n.r.) vor evaluarea a ceea ce se întâmplă în prezent şi nişte păreri despre ce ar putea fi schimbat şi cum. Am început de la 1 noiembrie. Vreau să înţeleg formatul care este acum şi rămâne de văzut ce poate fi îmbunătăţit.”

„Ei nu au o problemă cu jurnalul, dar vor o evaluare din afară şi să vadă cum ar putea îmbunătăţi ca să crească, în cifre.”, a mai spus Stegerean pentru paginademedia.ro.

Mihai Stegerean a fost producător general la B1 TV din februarie 2012, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Anterior, el a fost şeful ştirilor Digi24, dar a părăsit postul în decembrie 2011, înainte de lansare.

Stegerean a intrat în presă în 1995, când a început ca reporter la Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Mariana
    @geo Totdeauna ai la indemana telecomanda. Cand nu iti comvine ceva poti comuta unde vrei tu. Iti recomand juralul de la 17 de la Pro tv poate acolo gasesti ceva mai ofertant. Sau daca nu iti plac babele violate si crimele poti sa te uiti la Romania tv sau Antena 3. Acolo sigur o sa gasesti ceva pe gustul tau.
  • Maria Maria
    Poate incep prin felul in care sunt realizate stirile, la unul din jurnalele zilei au introdus pe jumatate de ecran limbajul surdo mut plus subtitrare foarte mica a stirilor. E o varza cap coada. Plus acele, nu stiu cum se nunesc, insa sunt niste intreruperi kitchoase, a la DDd in mijlocul stirii si pe ecran scrie ceva gen "soc", "extraordinar" sau "socant". Iar unul din prezentatori abia silabiseste..
    Offtopic: cand postati audienta "Visuri la cheie" ? Multumesc.
  • geo geo
    Stirile kanal d... de tot risul...sau plinsul...ca sa citez din promoul lor: "nu conteaza daca nu ajungi primul la locul evenimentului, ci modul in care il abordezi"...un ghiveci fara cap si fara coda...tin minte asta vara cind au dat un reportaj dureros despre nu stiu ce inundatii - au aratat pagubele imense facute de ape -pentru ca imediat dupa sa dea un reportaj despre costumul de plaja masculin...cu exemple interzise copilelor sub 16 ani...ptr ca slipii erau cam strimti...a urmat o stire despre nu stiu ce manelista fara talent...si tot asa...
  • Mariana Mariana
    Domnule Petrisor, ar fi cazul cand vorbiti de cineva, sa va documentati mai bine. Nu de alta dar e pacat sa se treaca cu vederea meritele unei persoane castigate prin munca si profesionalism. Pentru cultura dumneavoastra va zic eu ca Domnul Stegerean a fost producator general la postul National tv, redactor sef la Digi 24 si nu producatar cum ati scris in articol, iar la postul B1tv a fost producator general.

Trimite un comentariu

sus