Skip to main content

VIDEO. Mircea Badea, bătut în ring de motociclistul Teodor Emi. Filmul luptei

 
mircea badea
mircea badea

mircea badea
Foto: WowBiz

Publicitate

Realizatorul TV Mircea Badea a fost bătut în ring de Teodor Emi, unul dintre motocicliştii care l-au confruntat în urmă cu câteva luni, potrivit WowBiz.ro, care a postat o serie de fotografii şi o înregistrare de la evenimentul care a avut loc astăzi.

Badea ar fi fost înfrânt după o repriză, adică trei minute, mai precizează sursa citată.

VIDEO: Confruntarea dintre Mircea Badea şi motociclist. Sursa video: WowBiz:

VIDEO. Filmul luptei, pe larg:

La scurt timp, a venit şi reacţia lui Badea pe pagina sa de Facebook. „Dupa meci. Totul ok. Nu am obisnuinta efortului fizic specific dupa cum am mai spus, asa ca am oprit cand suflul nu mai era ok. P.S. Trebuia sa fi negociat runde de doua minute, nu de trei.”, a scris Badea pe Facebook.

Mai mulţi motociclişti l-au confruntat pe Mircea Badea la sfârşitul lunii august, după ce acesta i-a ameninţat pe post pe unii dintre ei. În august, Badea şi-a mutat biroul în curtea din faţa sediului Antenei 3. După acest moment, realizatorul a început să fie şicanat de motociclişti care treceau pe lângă sediul Antenei şi turau motoarele.

„Eu tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta rău de tot de o să intru la pârnaie pe bune, 10 ani cu executare, măcar. (…) Prietene, eu pe ăsta o să-l caut acasă (…) Hai să moară în chinuri groaznice dacă se poate şi să le sărim cu picioarele pe cap”, spunea atunci Badea.

După aceste afirmaţii, motocicliştii au venit în faţa lui Badea cerându-i să se ţină de cuvânt.

„Mircea, rămâne sau nu valabilă provocarea?”, i s-a adresat un motociclist lui Badea. „Mă, tu acuma ce vrei exact de la mine”, îi spune acesta apropiindu-se de el şi dându-şi cravata jos de la gât. „Ai spus că tu te baţi, că nu ştiu ce, nu ştiu cum…”, i-a spus motociclistul.

„Sunt oameni negativi în partea moto, dar nu înjura o comunitate întreagă”, i-a spus un altul.

„M-ai ameninţat live, m-ai înjurat de mamă, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bâta la mine”, i-a mai spus acesta.„Păi, bate-mă”, i-a spus Badea, întinzând obrazul spre el. „Eu sunt aici, tu m-ai ameninţat pe mine. Ai ocazia. Pune în aplicare ce ai spus că vei face”, i-a răspuns motociclistul. „M-am răzgândit”, i-a spus Badea.

 Motociclist: Eşti de acord că violenţa naşte violenţă?

Mircea Badea: Da.

Motociclist: Nu ar fi fost mult mai simplu să spui pe post: Aş avea rugămintea ca motociclistul care trece să tureze mai puţin, că mă bruiază?

Mircea Badea: Prietene, lasă-mă, că ăla făcea special.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Turcescu Turcescu
    Ai mai incercat sa canti? Te invit la un duel pe scena.
  • Titi Titi
    Vrei pe urma sa spuna la hasnaua 3 ca l-au batut basistii !? Caracterul lui ca om s-a vazut si se vede prin ceea ce face.... Daca si-a vandut prietenii ..... este in stare sa o vanda si pe carmen bruma .. pentru felix cel din intai conducator!
  • liviu dumitru liviu dumitru
    Se demonstreaza mereu si mereu ce penibili sunt anumiti stiristi de la antene, imi aduc aminte de chestia cu ochelarii lui Voiculescu si sincronul papitoilor platiti de el in salvarea penibilului si anticiparea unor iesiri din scena.Acum acest mic gugustiuc cu cas la gurita Badea, care ciripeste de mama focului unde-i merge si bataita incasata, se vrea vertical. Fara sa stiu de provocarea cu motociclistul l-am tot studiat si l-am simtit crispat , mi-am zis;'' ce-i cu asta'' s-o fi constipat Voiculescu in puscarie si asta mic sufera. Voiculescu nu era constipat dar asta mic este, era de teama ca va incasa bataita, ce moaca crispata si ce comentarii dupa, lipsa crasa de barbatie.Colegii lui ,Gadea ,Ursu si altii in sincron cu el .Ma hahalelelor sunteti doar oralisti penibili in rest sunteti nuli si la dat din gura dati prost, nu aveti barbatie , verticalitate, asta ''mic'' este un penibil exact ca si caderea lentilei ''stimabilului'' felix este o realitate a decadentei si o anticipare a viitorului ce va astepta
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    @ gigi: mulțumim. Am adăugat în articol și înregistrarea de care ne-ai spus.
  • cristian cristian
    Ceea ce am vazut in filmulet a fost o mascarada la care a contribuit cu succes mascariciul de MB.Sper ca acest porsonaj sa aiba parte de o adevarata bataie.
  • gigi gigi
    Nu înțeleg de ce puneți o înregistrare video cu watermark deasupra cand pe youtube se găsește la calitate hd si needitata. http://youtu.be/z8lab5Ktyho
  • Rares Rares
    license to kill & nascut bAsasin sloganuri pentru publicul imbatranit de la canalul lor. Pentru noi el este...un suflet de copil de 40 de ani.
  • dizident dizident
    badea e un dobitoc de felul lui, dar aici a facut ce trebuia. a ramas in picioare si nu s-a ales cu vanatai. acu`, ce-ai putea face altceva in fata unui campion national la muay thai? cred ca mult mai dezamagit e "motociclistul". a pierdut ocazia sa dea cu el de pamant. la propriu. n-avea voie sa-l scape o repriza intreaga.
  • gica gica
    Mircea Badea nu este jurnalist. E un simplu entertainer. Nu amestecați lucrurile din respect pentru o meserie care se face din ce in ce mai greu in tara asta.
  • Ionut Ionut
    Ramai la Rahova! Felixe.....
  • felix de la rahova felix de la rahova
    Astia sunt jurnalistii de la HAZNAUA 3,batausi,cu asta se lauda.La asa telespectatori inteligenti asa jurnalisti.....de 2 lei!!
  • voiculescu dan voiculescu dan
    Sper ca MIRCEA BDEA sa si fi luat bataie pe bune pentru ca prea o cauta.Gunoaele de la PUBELA 3,se vad ziaristi instiga la ura si nu au nici un respect fata de legile tarii si statul de drept.In plus acest GOLAN pe numele lui MIRCEA BADEA isi permitea sa ameninte sa jigneasca oameni pe care nu i stie doar pentru simplu fapt ca nu voteaza cu PSD.Felicitari celui care la batut si sper sa-l mai bata si altadata.
  • Sorin Sorin
    Badea a fost mai bun! La fuga pe saltea! :))
  • Andrei Andrei
    I-a dat de i-au sărit mucii.

Trimite un comentariu

sus