Skip to main content

Nea Mărin intră pentru o zi în juriul Hell's Kitchen

 
Nea Marin
Nea Marin

Nea Marin

Nea Mărin face turul emisiunilor de pe Antena 1. După ce a participat, ca invitat, la moajoritatea show-urilor de pe Antena 1 (la "Dansează printre stele" a fost şi în juriu, pentru două ediţii), nea Mărin intră şi în juriul Hell's Kitchen, dar pentru o zi.

În ediţia din această seară, nea Mărin vine împreună cu o trupă de căluşari pentru "a da trezirea în casa ”Hells Kitchen”, dar şi pentru a-i struni pe concurenţi", potrivit unui anunţ făcut de Antena 1.

Concurenţii au misiunea de a găti special pentru invitaţii celor trei juraţi: fiecare echipă va trebui să pregătească un meniu special pentru nea Mărin, fiica acestuia, Larisa, dar şi pentru dansatori. La final, la masa degustării se va aşeza însuşi nea Mărin, care va sugera şi nişte pedepse.

"În aceeaşi ediţie nea Mărin va sta pe capul concurenţilor şi la service-ul de seară, mai ales că în restaurant vor sosi foarte mulţi invitaţi ai săi. Cele două echipe vor trebui să se lupte nu numai cu timpul, ci şi cu propriile orgolii, comentarii acide şi nemulţumiri, se mai spune in comunicatul de presă al Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adela33 Adela33
    imi este sila de aceste personaje care umbla din televiziune in televiziune , ca si Varlan , ca si Masteri ca si multi alti care au plecat unde sau format si sau lansat si nu au facut nimc unde sau vandut
  • vladimir vladimir
    Mai terminari, fratilor, cu emisiunea asta penala! Am crezutnca s a terminat de o luna...
  • geo geo
    Cred ca o sa vina si la chixfactor - in acest weekend - in care showul va avea doua editii - vineri si simbata seara...O productie decenta, pina la urma.
  • Dan Dan
    whoa, dat cross-over! mor de nerabdare <3 NOT.
    mona mona, pe cand o sa aduci si baletul edi stancu in HK? ca si-asa au ramas fara loc de munca :)) sau pe mihai petre si pe ceilalti prieteni ai tai :)) asa faceai si in pro, ni-i bagai pe gat in toate emisiunile. te pup, pa pa :))
  • Catalinnn Catalinnn
    Poate vine si la X factor =))
    Finala Kidsing a facut o audienta mai buna decat precedentele editii?
  • Mihai Mihai
    Mona e in agonie nu mai dureaza mult si o baga in juriu la hells kitchen pe bisnca dragusanu sau mai rau pe viorel lis pentru a face si ei o audienta care sa nu fie descrisa pein cuvantul PENIBIL

Trimite un comentariu

sus