Skip to main content

(P) Vineri, de la 11.30: BLACK FRIDAY la rochii si accesorii de mireasa, cu ocazia deschiderii MARIAGE FEST 2014

 
Mariage Fest 2014 - 2
Mariage Fest 2014 - 2

Mariage Fest 2014 - 2

Publicitate

(P) Vineri, 21 noiembrie, la ora 11.30, te asteptam sa fii martorul unei adevarate “isterii” provocate in randul mireselor: Black Friday la rochii si accesorii de mireasa, cu ocazia deschiderii MARIAGE FEST 2014.

In cadrul celui mai important eveniment dedicat nuntilor din Romania si Europa de Est, ce va avea loc in perioada 21-23 noiembie la Palatul Parlamentului – viitoarele mirese vor putea cumpara rochia visurilor la preturi reduse chiar cu pana la 95%.

Detalii despre Black Friday cu rochii de mireasă, pe site-ul oficial al evenimentului, AICI.

MARIAGE FEST, aflat deja la a 15-a editie, este singurul din Romania care va avea o zona special dedicata expozantilor internationali cu oferte de locatii si luna de miere, ceea ce il face sa fie si primul Targ International de Nunti din tara noastra.

Intotdeauna ne-au placut premierele, de aceea, anul acesta oferim impreuna cu cel mai mare magazin online din Romania un voucher in valoare de 500 de lei drept Cadou de Casa Noua tuturor celor care se vor casatori in anul 2015. Regulamentul inscrierii in vederea obtinerii acestui voucher-cadou poate fi obtinut de la organizatori pe parcursul celor trei zile de targ.

MARIAGE FEST este primul targ de nunti al anului 2015, prin urmare “un must” in agenda viitorilor miri. Aici vor afla care sunt tendintele sezonului in materie de decoratiuni, culori, foto-video, divertisment, accesorii, rochii de mireasa sau costume. De asemenea, vor fi martorii multor lansari nationale si internationale de produse si servicii destinate exclusiv lor.

Organizatorii au pregatit 7500 mp de spatiu expozitional, avand cea mai cuprinzatoare lista de expozanti din Romania, adunati din intreaga tara, din care peste 100 de locatii pentru nunti din Bucuresti si zonele limitrofe.

Printre sutele de oferte speciale si ultimele reduceri in domeniu, va veti putea delecta cu cele mai in voga formatii si cei mai cautati artisti, ce vor sustine peste 80 de momente de divertisment.

Retineti: 21-23 noiembrie, MARIAGE FEST, editia a 15-a, Palatul Parlamentului. Vineri, 21 noiembrie, la ora 11.30 va fi deschiderea pentru presa, care este asteptata si cu multe surprize si premii din partea organizatorilor!

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus