Skip to main content

Peste 1,5 milioane de telespectatori în cele patru ore de Voce. Ce s-a întâmplat pe intersecţia cu X Factor

 
Peste 1,5 milioane de telespectatori în cele patru ore de Voce. Ce s-a întâmplat pe intersecţia cu X Factor

Vocea_X factor

Publicitate

Cea de-a doua săptămână de dueluri de la Vocea României a adus Pro TV, 1,5 milioane de telespectatori în cele aproape patru ore de emisiune. Postul s-a clasat pe primul loc pe întregul interval dar şi pe intersecţia cu X Factor de pe Antena 1.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa celor două show-uri de talente.

Pe intersecţia celor două emisiuni, 20.30 - 23.20, Vocea României a avut o medie de 1,5 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Show-ul s-a menţinut la distanţă de locul doi, Antena 1, care a avut aproape 1,2 milioane de privitori.

La oraşe, distanţa dintre cele două emisiuni a fost de 100.000 de telespectatori. Show-ul de pe Pro TV a avut o medie de 866.000 de orăşeni pe minut, în timp ce la Antena 1 se uitau 760.000.

Şi pe publicul comercial, al persoanelor cu vârste între 18 şi 49 de ani, cele două show-uri se menţin cam la aceeaşi distanţă. Vocea a avut aproape 530.000 de persoane, în timp ce X Factor a avut 408.000 de persoane.

Audienţa Pro TV şi Antena 1, vineri 7 noiembrie, pe intervalul de intersecţie a emisiunilor Vocea României şi X Factor (20.30-23.20) Click pentru a mări:

Audiente intersectie Vocea - X Factor 7 noiembrie

Audienţa Vocii a fost apropiată şi pe toată durata programului. Astfel, pe întregul interval (orele 20.30-00.20), Vocea României a fost urmărită, în fiecare minut, de 1,5 milioane de privitori, dintre care 853.000 erau de la oraşe, iar 526.000 de persoane pe comercial.

Audienţa posturilor TV, vineri, 7 noiembrie, pe intervalul de difuzare a emisiunii Vocea României - 20.30-00.20 (Click pentru a mări)

Audiente Vocea Romaniei 7 noiembrie

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    @Expertul si altii. Mai baieti iar ma intelegeti gresit. Nu ma intereseaza X Factor. Observ doar ca ia bataie onorabil si ca Vocea scade de la editie la editie. Eu sustin ca Vocea e un produs campion nascut cu motul in frunte. E no1 world wide, e premiat Emmy. E cel mai bun formar. Dar ce sa vezi, e produs prost. Desi voi credeti ca e bun eu va spun argumentand cu cifrele ca e prost. E asa de prost incat o sa piarda o groaza de bani. Daca era bun trona la peste 35 share cum ar trebui sa faca un produs cu potentialul Vocii. Si o sa mai scada.
  • Expertul, Expertul,
    @ elena, Saptamana trecuta ai scris ca ProTV a investit dublu fata de anul trecut in Vocea Romaniei! Ne prezinti si noua cifrele? Sau scrii numai prostii?
  • Expertul, Expertul,
    @ elena, Dar cum este kix factor, fata de anul trecut ne spui? Si Vocea si kix factor, scad dupa auditii. Gasesti audientele precedentelor trei sezoane pe paginademedia. Kix factor mai are inca doua episoade de auditii, iar dupa audientele vor scadea undeva la aprox 600.000 de telespectatori pe urban, si mult sub un milion pe national.
  • cristi cristi
    Ce mi se pare curios la acest site, este ca acum cand Vocea Romaniei este mai lung decat X-Factor, dati audientele pentru ambele Show-uri, in schimb cand era X-Factor mai lung postati doar intersectia Vocei cu X-Factor si cu o oarecare mentiune (slab accentuata) a audientei show-lui de pe antena. Deci la ce sa ma gandesc? Paginademedia e cam ProTv-ista.
  • Stardust Stardust
    @ Iulia Bunea: pe intervalul de intersectie, tabelul arata o diferenta de 409.000 telespectatori, iar textul explicativ care introduce tabelul prezinta o diferenta de aproximativ 300.000 telespectatori (1,5 milioane la 1,2 milioane). Care varianta este corecta ? Cea a cifrelor seci sau cea a rotunjirilor cu masuri diferite ?
    @ elena: don't hold your breath...
  • Mihai Mihai
    e amuzant cum ne explici cat de bune sint emisiunile antenelor . Curand si emisiunea cu dans va bate masterchef si cea cu mirese filmele pro . O sa imi explici acum cu cifre ce inseamna curand :) nu te chinui . iti pot spune ce nu inseamna : data iesirii lui Voiculescu din puscarie . Hai liberare cu trio Voiculescu la X Factor :))) !!!
  • Andrei Andrei
    Ediția asta de la vocea României a fost una super. Chiar m-am distrat a fost un adevărat show. Nu sunt fan dar a creat bună dispoziție. Aia la antena Triști.
  • elena elena
    Ooooops Eu am zis ca Vocea e slaba dar nici chiar asa. Nici nu mai spus ca anul trecut cu episodul doi de battle-uri facea audienta aproape dubla. Vad ca pe intersectia cu X Factor a pierdut 300.000 pe national. 100.000 pe urban si aproape 100.000 pe comercial in timp ce X Factor ce sa vezi si-a pastrat publicul, ba chai a crescut pe all urban cu 70.000. Eu zic ca in ritmul asta in doua editii avem meci egal. Asta daca nu fuge Vocea de vineri. Aaaaah ce as rade.

Trimite un comentariu

sus