Skip to main content

Prima Tv lansează emisiunea "Dosarele DNA", un program marca Focus

 
Screen Shot 2014-11-12 at 4.26.36 PM
Screen Shot 2014-11-12 at 4.26.36 PM

Marius Saizu
Marius Saizu

Publicitate

Prima TV lansează pe 18 noiembrie emisiunea "Dosarele DNA", povestea nespusă a cazurilor sigilate de corupţie şi a fraudelor de miliarde de Euro, potrivit unui comunicat de presă al televizinii.

În fiecare marţi, de la ora 20.30, Prima TV va prezenta mărturii şi imagini în despre cazurile de corupţie cercetate de Direcţia Naţională Anticorupţie în ultimii ani.

Vlad Sterescu, Head of News Prima TV, declară:

„Dosarele DNA este o emisiune care îşi propune să explice pe înţelesul tuturor şi prezentând toate punctele de vedere ale părţilor implicate, ce s-a întâmplat de fapt în spatele cazurilor de corupţie. Statul român a pierdut miliarde de euro în contracte frauduloase. Acum, la 25 de ani după Revoluţie, este momentul să aflăm cine a condus ţara din umbră, în tot acest timp.”

Emisiunea Dosarele DNA va fi prezentată de Marius Saizu, care are o experienţă de peste 15 ani în mass-media, iar din 2006 face parte din echipa Prima TV.

Despre prezentatorul emisiunii "Dosarele DNA":

Marius Saizu este jurnalist de investigaţii şi corespondent de război şi a făcut trasmisiuni speciale din timpul războiului din Irak, dar şi de la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii. În octombrie 2009, Saizu a fost singurul jurnalist din România invitat de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) la Viena, la o conferinţă internaţională pe problema traficului de arme.

În fiecare săptămână, Marius Saizu şi reporterii speciali Focus vor analiza două dosare celebre instrumentate de DNA şi vor prezenta povestea completă din spatele cazurilor de corupţie sau trafic de influenţă la nivel înalt. Ei vor oferi românilor mărturii exclusive atât ale anchetatorilor, cât şi ale acuzaţilor, precum şi imagini din timpul investigării cazurilor, care nu au mai fost difuzate niciodată până în prezent, potrivit Prima TV.

Toate cazurile discutate în emisiune vor viza anchete încheiate, în care instanţa supremă de judecată a emis o sentinţa definitivă şi irevocabilă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    si prima poveste e a lui burci, vanzatorul de copii ?:)))) fireste, ca vor prezenta cazuri in care s-a dat o sentinta definitiva, doar autenticii jurnalisti de investigatii sunt capabili sa "sape" si sa aduca in fata lumii istorii cu adevarat interesante

Trimite un comentariu

sus