Skip to main content

VIDEO. Tentativa de manipulare ratată a România TV la Paris: au filmat cu camera cu spatele la coada de oameni

 
romania tv_paris
romania tv_paris

romania tv_paris

Publicitate

România TV a încercat, la ora 17.50, o transmisie în direct de la Paris, prin care să arate că nu sunt cozi la secţiile de votare.

Camera de filmat era însă cu spatele la coada de la secţia de votare, astfel încât în spatele reporterului strada din capitala Franţei părea goală.

Românii au sesizat intenţia reporterului şi au cerut să întoarcă aparatul de filmat spre coadă. Vocile lor se auzeau pe cameră. “Băsiştii agresează reporterul România TV”, a titrat pe burtieră postul TV în momentele care au urmat, după care a interupt transmisia şi a difuzat melodia „Noi suntem români, cu Nicolae Furdui Iancu.”

Capturile au fost realizate de ActiveWatch.
ActiveWatch detaliază momentul:

Echipa România TV a fost întreruptă şi contrazisă de nişte cetăţeni din Paris, în momentul în care anunţa că la secţiile de votare nu mai sunt cozi. Cameramanul România TV transmitea nişte cadre neutre, puţin populate.

În continuare, înregistrarea postată de ActiveWatch: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • FGH FGH
    Ce agitate erau aia din studio si ce fatis manipulau.
    Cretulescu vorbea zici ca era Ponta.
    RUSINE, V-A MURIT JURNALISMUL, SARACIILOR!
  • coco coco
    Mai bine va rupeau capul!
  • Ungureanu Ungureanu
    Mi-e scarba de astia de la latrina3 si ghitatv! Sunt doar niste salariati care toarna rahat in capul oamenilor si nimeni nu le face nimic! Chiar nu se poate face nimic impotriva lor? Ceea ce e si mai grav e ca astia au asa mare audienta!!
  • analugojana analugojana
    Mare tristete in tabara acestei televiziuni tabloide.De,n-a reusit Ghita sa-l faca presedinte pe "plagiatore".Am ras aseara,vazandu-le fetele lungi si palide,parca.Mai daunezi, dragostescu si grapini(le-am scris intentionat cu litere mici) radeau de dl.Iohannis,grapini nefiind in stare sa-i pronunte corect numele.Ea nu este in stare sa scrie corect nici romaneste.Halal politician ce reprezinta Timisoara!!Toata campania electorala a fost o mizerie mare.Oare acesta sa fie jurnalismul profesionit,sau la unii dintre ei conteaza doar argintii.
  • Eugen Eugen
    Pai da, in ordine alfabetica: dupa OTV, urmeaza RTV. Apoi ?
  • :)))))))))))) :))))))))))))
    vaaaaaaaaaai :)))) unde e CNA-ul?????????? Inchideti CANALUL ala!!!

Trimite un comentariu

sus