Skip to main content

Schimbări la X Factor. Show-ul introduce proba „duelului” între concurenţi.

 
Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_040814_XFactor 4_0146
Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_040814_XFactor 4_0146

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_040814_XFactor 4_0146
Copyright_Mihai Stetcu Antena 1

Publicitate

Show-ul X Factor intră vinerea aceasta în următoarea etapă, bootcampul. Anul acesta, o dată cu noua generaţie de juraţi, în regulamentul concursului au apărut şi o serie de modificări.

Seara de vineri va debuta cu ultima parte de audiţii, urmând ca apoi juraţii să prezinte lista scurtă a concurenţilor.

Peste 5.000 de concurenţi s-au înscris anul acesta în concurs, dintre aceştia peste 400 ajungând în faţa juriului. Aproape 150 de persoane au trecut în următoarea etapă, urmând ca pe lista scurtă a juraţilor să ajungă maxim 14 concurenţi pentru fiecare categorie a concursului: 14-20 de ani, Peste 20 de ani şi Grupuri.

Bootcampul are anul acesta două etape: Scaunele şi Duelurile. În etapa Scaunelor, concurenţii din fiecare categorie vor interpreta câte o piesă în faţa juriului şi a publicului, acompaniaţi doar de un pian, urmând ca mentorul său să decidă dacă aceştia vor fi sau nu aşezaţi pe unul dintre cele şase scaune albe din fiecare categorie. Aşezarea pe scaun înseamnă salvarea acelui concurent, însă decizia îi va aparţine juratului până la final, acesta având dreptul de a ridica oricând un concurent pentru a-i oferi locul altuia.

La finalul acestei faze vor exista câte şase concurenţi din fiecare categorie care vor merge în etapa următoare, a Duelurilor. În această etapă, vor exista câte trei dueluri pentru fiecare categorie, mentorul fiind şi de această dată cel care va lua decizia finală. La finalul acestei etape, vor primi paşaport direct către galele live ale show-ului nouă norocoşi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ade Ade
    Ai dreptate Razvan,dar la X Factor sunt 10 saptamani ,nu 4
  • Razvan Razvan
    nu copiaza pe nimeni....mai informati-va inainte sa faceti niste comentarii aiurea. LA X FACTOR UK de vreo 2 ani e faza cu scaunele...e pur si simplu un scenuariu luat de la originalul x factor. au modificat doar faza cu duelurile, in sensul ca au scos etapa finala cu ''JUDGES' HOUSES'' .
  • Gaetano Gaetano
    corect am vrut: " coltul din stanga de sus "
  • Gaetano Gaetano
    Ei nu stiu decat sa copieze. Vai de steaua lor !! Poate ar trebui sa copieze ce e in coltul de stanga sus al ecranului.
  • Dan Dan
    antena face 10 editii de auditii si 4 show-uri live, lame. X factor in etapele live e in agonie, se pare ca anul asta vor sa le scurteze suferinta chiar mai tare decat sezonul trecut cand au fost 5 editii live. un fail formatul, bulibasit si neinteresant. nic macar nu apuci sa cunosti concurentii
  • ionut ionut
    Extraordinara inovatie, sunt convins ca o sa rupa :)) A urlat iar marele brenciu la echipa sa se copieze modelul vocea? Poate asa ajung macar la jumatate din audienta pro-ului.
  • oana oana
    Imi miroase a vocea romaniei

Trimite un comentariu

sus