Skip to main content

SURPRIZĂ. După Serviciul Român de Comedie, şi Dansează printre stele, scos înainte de vreme. Săptămâna viitoare, ultima ediţie

 
Juriu-Danseaza-printre-stele-28-octombrie_tv mania
Juriu-Danseaza-printre-stele-28-octombrie_tv mania

Foto: TV Mania
Foto: TV Mania

Publicitate

Danseaza printre stele, cu final grăbit. Antena 1 a decis ca emisiunea produsă de Mona Segall să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala şi semifinala, deşi emisiunea ar fi trebuit să ajungă la final la sfârşitul lui decembrie.

„Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeaşi ediţie atat semifinala, cât şi finala “Danseaza printre stele”, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Iniţial, pe acest subiect a scris Libertatea.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audienţe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediţii, în serile de marţi.

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane, după cum paginademedia.ro a scris AICI.  În cea de-a treia ediţie, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel naţional, fiind depăşit şi de Kanal D (cifrele, AICI).

Nici după mutarea în serile de marţi, show-ul nu a mers mai bine în audienţe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel naţional şi urban şi pe doi pe urban (detalii, aici). Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată ţara şi la oraşe, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Reamintim că şi Serviciul Român de Comedie va ieşi din grilă după ediţia de mâine, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • aaaaaaaaa aaaaaaaaa
    formatele astea de emisiune la antena sunt ca o geanta chanel in mana unei maneliste.
  • nadia nitov nadia nitov
    parca-i vad inghesuindu-se la stelian tanase in birou pe toti astia. care cum nu mai are pic de succes la public vine frumos la tvr si sparge banul public. la dansez printre stele nu m-am uitat dar serviciul nu mai e de comedie de mult si oricat s-ar crede toni grecu jay leno sau david letterman interviurile alea erau incredibil de neinteresante intr-o emisiune care se vrea de umor. DOAMNE, CE S-A INTAMPLAT CU DIVERTISII de le la serbarile zapezii? muream de frig dar n-as fi pierdut o replica. acum stau in casa si schimb canalul si la serviciu si la distractis. :(
  • Rosa Rosa
    Si-au luat-o in bot rau de tot Antena de cand a venit Mona Segal acolo,parca le poarta ghinion in loc sa le aduca noroc .
  • Infractorul Voiculescu Dan Infractorul Voiculescu Dan
    Ha,ha,ha...hAznaua 1 ramane cu Cacapatos si cu Simona Gherle :)))))....hAznalele sunt pe topogan
  • Infractorul Voiculescu Dan Infractorul Voiculescu Dan
    Ha,ha,ha...hAznaua 1 ramane cu Cacapatos si cu Simona Gherle :)))))
  • qwerty qwerty
    in loc sa arunce cu milioane de euro pe persoane care au fost prea mult umflate de protv, ar trebui ca a1 sa cumpere niste aparatura hd. e penibil sa apara langa sigla 16:9. n-am vazut nicaieri in strainatate asa ceva. ori emiti 16:9, ori nu, nu poti sa o faci doar cand ai tu chef.
  • dragos dragos
    Degeaba s-au agitat sa aduca formate de succes daca imaginea a ramas in continuare prafuita. Antena 3 are studiourile mult mai bine luminate, calitatea imaginii e alta. Toate "nimicurile" astea conteaza in produsul final. Daca tu emiti in 2014 in format SD, ce pretentii ai la audienta?
  • pro pro
    cum spuneam acum cateva luni. Trebuiau sa angajeze o singura persoana Adrian Sarbu, daca au bani:)
  • Andrei Andrei
    B1 zice ca si Hell's Kitchen pleaca .
  • pArA pArA
    Ca sa aiba sanse de reusita probabil antena ar fi trebuit sa mute emisiunea in a 8-a zi a saptamanii.

    P.S. : Cam liniste pe aici ... Unde or fi persoanele de ne explicau una alta , ca Brenciu face o treaba minunata ca prezentator , ca emisiunea e ca prin State cu scena si decor la fel ... Really ? ... E ca orice emisiune a A1 , o mediocritate in cel mai bun caz , cu niste pseudo "stele" si cu o imagine spalacita (tipica A1) , de te face sa stai cu carpa langa TV sa tot freci ecranul crezand ca e murdar.
  • Danaaa Danaaa
    E bine ca raman cu Capatos. Asta e tot ce conteaza. Simbolul antenelor.
  • spagatistu spagatistu
    In locul celor 2 emisiuni recent pensionate (SRC si Dansez..) propun sa fie introdusa o singura emisiune:" Slalomez (sic) printre motociclisti". Scop ei va fi sa testeze cate dintre vedetele latrinei 3 (ca sa aiba audienta mai mare) pot trece printre motociclistii-karatisti cu acelasi "succes" ca Mircea Badea.
    Daca va fi egalitate, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, folosind betisoarelor din urechea don'soarei Calugareanu.
  • Alex Alex
    Asta se întâmplă când angajezi numai oameni ”capabili”. Trustul acela e plin de ”piloși”, de angajați care nu au nicio treabă cu munca pe care ar trebui să o facă, de manageri care habar nu au să conducă o echipă... E plin se șefi cu salarii colosale, care se dezic cu o ușurință incredibilă de tine, dacă îndrăznești să își scoți limba pentru o clipă din posteriorul lor. Antena a jucat ultima carte sezonul ăsta, sperând să prindă potul. Nu le-a ieșit și nici nu le va ieși vreodată, dacă nu elimină viermii din turn. Le doresc un sincer faliment, la cât de mizerabili sunt.
  • protopopescu protopopescu
    exista o singura persoana care ii poate scoate din rahat. a facut audienta si cu telenovela Narcisa si cu emisiunile de divertisment cu Bendeac si cu Te cunosc. Doar ca am inteles ca s-a certat cu cofetarul si nu isi mai vorbesc deloc. dar calitatea productiilor facute de el erau net superioare. si audientele la fel.
  • ion ion
    sa vina Gadea, sa faca o emisiune cu pensionari in locul lor :)))))))

Trimite un comentariu

sus