Skip to main content

Televiziunea Megamax va înlocui începând de mâine Sport 1, care îşi va înceta emisia în România

 
Megamax
Megamax

Foto: Mediafax
Foto: Mediafax

Publicitate

Televiziunea pentru copii şi adolescenţi Megamax îşi va extinde programul de difuzare de la 15 ore la 24 de ore pe zi, începând de miercuri, înlocuind Sport 1, care a fost difuzată pe aceeaşi frecvenţă şi care îşi va înceta emisia în România, scrie Mediafax.

Televiziunea Sport 1 îşi va înceta emisia în România, miercuri, 5 noiembrie, la opt ani după lansarea pe piaţa audiovizualului românesc, după cum a relatat agenţia Mediafax în data de 3 septembrie.

În România, Sport 1 este difuzată pe aceeaşi frecvenţă cu televiziunea pentru copii Megamax. Astfel, Sport 1 emite seara, iar Megamax, în prima parte a zilei.

Potrivit unui comunicat al companiei AMC Networks International Central Europe, remis astăzii agenţiei Mediafax, Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi, îşi extinde începând de miercuri, de la ora 7.00, programul de difuzare, de la 15 ore la 24 de ore pe zi. Sport 1, care era difuzat pe aceeaşi frecvenţă ca Megamax, îşi va înceta emisia, conform comunicatului oficial al companiei.

Sport 1 şi Megamax au fost difuzate împreună pe aceeaşi frecvenţă în grilele companiilor RCS&RDS, UPC şi ale unor operatori de cablu mai mici, după cum au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din industria de media. Astfel, este de aşteptat ca Megamax să poată fi văzut în continuare în grilele acestor companii de cablu.

Deşi îşi va înceta emisia în România, televiziunea Sport 1 va emite în continuare în Ungaria.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Bineinteles. Probabil ca strugurii sunt acri.... :)))
  • Visan Visan
    Oricum la upc sunt programe mai misto decat la rds, deci rds iese in pierdere ca nu mai e sport 1.
  • Ion Ion
    L-a inlocuit deja din 31 octombrie

Trimite un comentariu

sus